vwir
Pionier e-mobilności
Ty wyprowadzasz na podstawie jednego…Ciężko na podstawie paru aut na krzyż wyprowadzać jakieś wnioski
Ty wyprowadzasz na podstawie jednego…Ciężko na podstawie paru aut na krzyż wyprowadzać jakieś wnioski
Zmierzę jutro ind znaćA co to znaczy całkiem nieźle? Zmierzyli chociaż głębokość bieżnika?
Ewidentnie do reklamacji dawaj. Masz jeszcze chwilę, powinni bez problemu uznać.Cześć! Mam MG4 od kilku miesięcy, przejechane ponad 4 tys. km i właśnie pojawił się pierwszy problem. Zauważyłem nierównomierne zużycie tylnych tarcz – więcej szczegółów w wątku. Masz może pod ręką zdjęcie tylnych tarcz w swoim MG? Chciałbym zobaczyć, jak wyglądają w innym egzemplarzu, zwłaszcza po większym przebiegu.
MG4 XPower - ekscytująca codzienność chińczyka z brytyjskim rodowodem
No i gdzie to XPower jak kolega jeździ średnią poniżej 50km/h ZTCW? Stąd takie 'spalanie'. Było kupić zwykłego MG4 ;)forum.elektrowoz.pl
Zabezpieczyłem powłoką ceramiczną całe auto.Czym zabezpieczałeś i które plastikowe elementy?
Jaką masz wersję oprogramowania? Mi w Luxury 77 wgrali ostatnio R63
Czyli jeżeli Ty jesteś super zadowolony ze swojego BEV to znaczy że wszystkie są super? I to mnie miało przekonać?Ty wyprowadzasz na podstawie jednego…
Szczytem logiki jest to, że zachwycasz się jednym BEV które bezawaryjnie przejechało u jednego użytkownika 3 lata, a gdy ktoś inny Ci pisze że ma 4 sztuki i każdym przejechał bezawaryjnie więcej niż 3 lata (z wyjątkiem najnowszego) to reagujesz alergicznie.Czyli jeżeli Ty jesteś super zadowolony ze swojego BEV to znaczy że wszystkie są super? I to mnie miało przekonać?
Zaiste milordzie, ciekawe podejście do logiki 😂
Dla mnie to największa zaleta. Jeździ się świetnie.poczekałbym na EV3. poza tym największa bolączka to napęd FWD
Tak też zaczynam widzieć całą tą sytuację. W serwisie poradzili mocniej hamować przez dwa tygodnie i może się ułożą klocki, jednak zaczynam wątpić w tą metodę. Tam ewidentnie coś jest nie tak jak powinno.Ewidentnie do reklamacji dawaj. Masz jeszcze chwilę, powinni bez problemu uznać.