Z tego co mogłem się zorientować niestety nie pasują do wersji XPower. Szkoda bo by się ewidentnie przydał na kable. Może trafiliście przypadkowo na rozwiązanie do mojej wersji?są frunki do nabycia, od niedawna nawet na allegro
Z tego co mogłem się zorientować niestety nie pasują do wersji XPower. Szkoda bo by się ewidentnie przydał na kable. Może trafiliście przypadkowo na rozwiązanie do mojej wersji?są frunki do nabycia, od niedawna nawet na allegro
Kiedy tych opinii o bezproblemowości MG4 jest bardzo dużo, zarówno na forum jak i na forach w UK, gdzie jeździ ich cała masa. Więc nie jest tak że po jednym wpisie tak sądzę, ja się cieszę że taki wpis od naszego użytkownika potwierdza dobrą opinię jaką sobie wypracowałem. Ja pisałem o Smarcie, że ciężko wnioskować, bo jakoś za dużo userów nie ma...Szczytem logiki jest to, że zachwycasz się jednym BEV które bezawaryjnie przejechało u jednego użytkownika 3 lata, a gdy ktoś inny Ci pisze że ma 4 sztuki i każdym przejechał bezawaryjnie więcej niż 3 lata (z wyjątkiem najnowszego) to reagujesz alergicznie.
?! https://elektrowoz.pl/porady/czytel...mochodow-na-naprawe-czeka-wiecej-niz-tydzien/Kiedy tych opinii o bezproblemowości MG4 jest bardzo dużo, zarówno na forum jak i na forach w UK, gdzie jeździ ich cała masa. Więc nie jest tak że po jednym wpisie tak sądzę, ja się cieszę że taki wpis od naszego użytkownika potwierdza dobrą opinię jaką sobie wypracowałem. Ja pisałem o Smarcie, że ciężko wnioskować, bo jakoś za dużo userów nie ma...
Serwis dobry, to ja gapaCzyli kicha serwis![]()
to jest LFP, nic podejrzanego w tym nie ma, pewnie bufor trochę większy niż w Tesli.Podejrzanie za dobry SOH![]()
to jest LFP, nic podejrzanego w tym nie ma, pewnie bufor trochę większy niż w Tesli.
no to rzeczywiście podejrzaneBłąd, 64kWh z MG4 to bateria NCM o pojemności netto 61,7kWhLFP jest wyłącznie ta mała 51 kWh
Tym leszpszy producent baterii czym większy bufor zastosuje i umiejętnie wykorzysta go w aplikacji 😅Podejrzanie za dobry SOH![]()