Ev3

Pionier e-mobilności
pewnie chodzi o ksztalt - inne nazwy to cegla (w niemczech - ladeziegel)
Cegła to rozumiem, zresztą to popularne określenie na to urządzenie.
Ale "kostka" to mi się jakoś z sześcianem kojarzy...

Thekonik

Zadomawiam się
Ok, a wracając do pytania: czy ktoś odebrał już to cudo z salonu? Czy faktycznie po 10 kwietnia? Ehh ale mnie dziś ta informacja zirytowała. Miał być do odbioru w tym tyg. A tu niby jeszcze 10 dni czekania bo nie można.

p0li

Pionier e-mobilności
kostka bauma na przyklad

Ev3

Pionier e-mobilności
kostka bauma na przyklad
To mi się już w ogóle z niczym nie kojarzy, pierwszy raz słyszę to określenie, musiałem w googlu poszukać co ono znaczy.

U nas to się nazywa "pozbruk" potocznie.
Widać co region to inna nazwa (potoczna)....

Last edited:

krzyss

Pionier e-mobilności
Ok, a wracając do pytania: czy ktoś odebrał już to cudo z salonu? Czy faktycznie po 10 kwietnia? Ehh ale mnie dziś ta informacja zirytowała. Miał być do odbioru w tym tyg. A tu niby jeszcze 10 dni czekania bo nie można.
Czyli masz zarejestrowane auto i tablice a oni chca czekac ? :)
Moze jeszcze aktualizacje dogrywaja…

Thekonik

Zadomawiam się
Czyli masz zarejestrowane auto i tablice a oni chca czekac ? :)
Moze jeszcze aktualizacje dogrywaja

Właśnie wczoraj zostało zarejestrowane. Mam upoważnienie odbioru i byłem wczoraj. Sprzedawca ma rozmawiać z kierownikiem na ten temat dziś. 10-12 jakaś premiera, drzwi otwarte i chcą tych insterow mieć jak najwięcej na salonie. :) ale widzę że na forum za dużo przyszłych użytkowników instera nie ma :)

Rust

Zadomawiam się
A nie wiem, mój płynie i to dość długo moim zdaniem. Bo wyprodukowano go w 3. tygodniu lutego, a w salonie ma być dopiero ~18 maja plus kilka dni na rozkonserwowanie i przygotowanie do jazdy.

Ale pytałem skąd cennik z MY26 i ta wersja Limited, to handlowiec mi powiedział, że wszystkie sloty na Polskę niby już sprzedane, a wersja Limited to przesunięte sloty z Niemiec (i to w części wyprodukowanych i gotowych do odbioru, stąd pewnie te krótkie terminy oczekiwania np. u @Thekonik).

Najnowsze dyskusje