Tak na szybko - nie mogę znaleźć, możesz dać ten filmik jeszcze raz ?
Tak na szybko - nie mogę znaleźć, możesz dać ten filmik jeszcze raz ?
Ki diabeł? Firewall też z shitanium?
To wymieniasz na nowe oryginalne i latasz.W 10-15 letnim gruzie? W nowym aucie - tak, masz rację![]()
Raczej projektowany z nadmiernym wkładem księgowychKi diabeł? Firewall też z shitanium?
Sorry, ale to usztywnianie wygląda trochę jak kupowanie lewoskrętnych kabli audio, bo lepiej grają... Co zmienia ten 1 cm przemieszczenia?
Sporo, bo nacisk na pedał hamulca zamiast podnosić ciśnienie w układzie przesuwa pompę hamulcową. Stąd słabe wyczucie punktu zadziałania hamulca i pogorszona skuteczność działania.Sorry, ale to usztywnianie wygląda trochę jak kupowanie lewoskrętnych kabli audio, bo lepiej grają... Co zmienia ten 1 cm przemieszczenia?
Nadal nie rozumiem.Sporo, bo nacisk na pedał hamulca zamiast podnosić ciśnienie w układzie przesuwa pompę hamulcową. Stąd słabe wyczucie punktu zadziałania hamulca i pogorszona skuteczność działania.
Że taki bezproduktywny ruch pedała przeszkadza dobrze wyczuć hamulec, to się zgadzam, aczkolwiek sposób powstrzymania tego ruchu mnie jako inżyniera mierzi:Sorry, ale to usztywnianie wygląda trochę jak kupowanie lewoskrętnych kabli audio, bo lepiej grają... Co zmienia ten 1 cm przemieszczenia?
Tak, ale często, te oplotowe są tańsze. A są, powiedzmy, dożywotnieTo wymieniasz na nowe oryginalne i latasz.
Przewody w oplocie przydaja sie jak czesto demontujesz zaciski, nie urywaja sie jak dynda![]()