Tesla Y Nowy Model LAUNCH SERIES dostępny na polskiej stronie. - 264 990 :)

maarec

Nowy na Forum
Może masz bardzo niskie napięcia? A może inwerter kompensuje sobie to z produkcją? Bez wiedzy, jak masz co podłączone i jakie masz napięcia, ciężko coś wymyśleć. Jaki inwerter?
nie kompensuje, mam na wykresie aktualną produkcję, zużycie, ładowanie magazynu itd. falownik wrzucę później.

macieeq

Zadomawiam się
Szanowni Państwo,
w Europie (w tym w PL) pojawił się w konfiguratorze nowy kolor: Deep Blue Metallic w cenie 5800 zł ;)

Gnr3y9HW0AAseY-.jpeg

Co ciekawe, dostawy w tym kolorze pokazuje szacunkowo na kwiecień - szybko się uwijają z produkcją.

Last edited:

maarec

Nowy na Forum
Gdzie i co planujesz foliować? Ja szukam matt na czarny lakier.
robię zmianę koloru na turkus, a mat nałożysz w każdej dobrej firmie z tej branży, mnie proponowali, ale nie przemawiał do mnie. Czarna jest piękna, ale lakier bardzo delikatny, po tygodniu przy klamkach nie jest za wesoło.

Jaceq

Pionier e-mobilności
robię zmianę koloru na turkus, a mat nałożysz w każdej dobrej firmie z tej branży, mnie proponowali, ale nie przemawiał do mnie. Czarna jest piękna, ale lakier bardzo delikatny, po tygodniu przy klamkach nie jest za wesoło.
tak z ciekawości, jaki koszt?

Jaceq

Pionier e-mobilności
w zależności od koloru czyli też producenta folii - ok 8000-10.000 PLN netto przy standardowych foliach. Do tego zrobię lampy bezbarwna
O, fajna cena, sądziłem, że to droższa impreza. Pochwal się fotkami gdy okleisz.

Nikodem

Zadomawiam się
Powiedzieli mi 10 tys. za matowy lakier. A za dobrą zmianę koloru to 21 tys... Może napiszesz coś więcej @maarec , dobrze? Szczególnie interesuje mnie, co dokładnie proponowali w tej matowej wersji.