p0li
Pionier e-mobilności
podgrzac np suszarka do wlosow a potem nic dentystycznaPodzielcie się przepisem jak odkleić ten znaczek, nie zrywając lakieru ;-)
podgrzac np suszarka do wlosow a potem nic dentystycznaPodzielcie się przepisem jak odkleić ten znaczek, nie zrywając lakieru ;-)
Temat cen czesci to byc moze rzeczywistym problemem w nadchodzacych miesiacach/latach, ale upadek to chyba zbyt drastyczny scenariusz na ten moment. Niezlym chicotem losu byloby gdyby chinczycy sobie kupili znaczace udzialy w tesli.Mnie to nie martwi tak bardzo jak potencjalny upadek Tesli i zostanie na lodzie z częściami, diagnostyką, brakiem update, brakiem łączności i nawigacji, brakiem działania aplikacji.
Wtedy moja Tesla będzie dużo bardziej przestarzała niż każdy z moich pozostałych, nie-connected aut, które są całkowicie autonomiczne. A brak Android Auto ugryzie wtedy podwójnie
Z garażem to akurat prawda. Być może dokupimy R12G/S ale zamiast GW 1800 będzie raczej R1300 GS ADV. Na razie VW jeździ a myślimy o czymś drugim, na razie R5 jest na pierwszym miejscuJa kolei sprzedałem dzisiaj swojego gieesa i zamówiłem złote skrzydło coby pozostać przy napędzie wałem oraz mieć silnik typu boxer. Dodatkowo dołożyłem R 12 G/S , aby miec spokój burzymy ten pseudogaraż i budujemy nowy większy. W zasadzie to nie będzie garaż tylko budynek gospodarczy. Start 10 kwietnia a ja jeszcze nie dostałem projektu i nie złożyłem zgłoszenia ale ogarnę.
Podobno Explorera odbierasz... 🤣Z garażem to akurat prawda. Być może dokupimy R12G/S ale zamiast GW 1800 będzie raczej R1300 GS ADV. Na razie VW jeździ a myślimy o czymś drugim, na razie R5 jest na pierwszym miejscu
Czyli rekomendacja "TRZYMAĆ" ?Zobaczymy jak ceny tesli i amerykańskich aut zmienia sie w ciagu kliku miesięcy u nas w europie. Skoro u nich prawdopodobnie pójdą w górę ceny nowych to i u nas mogą podrożeć. Przestana być konkurencyjne do chińczyków i aut z eu i sprzedaż spadnie. Ale może używane tesle nie będą tak spadać.
nakleić na szybę 😄Podzielcie się przepisem jak odkleić ten znaczek, nie zrywając lakieru ;-)
Chyba chodzi o znaczek teslinakleić na szybę 😄