Dostawy II kw. 2025 roku

Szaruś

Peugeot e208, 10.2022

eimi

Pionier e-mobilności
W Austri jest 20% VAT, więc te 3% i tak trzeba doliczyć do ceny.

Szaruś

Peugeot e208, 10.2022
A WFOŚiGW co mówi? Domyślam się, że nie mówi nie ;)
WFOŚiGW mówi, że samochód do 6000 km przebiegu, oraz do 6 miesięcy od pierwszej rejestracji, niezależnie od miejsca zakupu, jest samochodem nowym podlegającym dotacji.

umcus

Pionier e-mobilności
WFOŚiGW mówi, że samochód do 6000 km przebiegu, oraz do 6 miesięcy od pierwszej rejestracji, niezależnie od miejsca zakupu, jest samochodem nowym podlegającym dotacji.
Tam jest jeszcze zastrzeżenie, o ile pamiętam, że auto nie może być dofinansowane z innego źródła. Chyba. Nic sobie uciąć nie dam, a nie chce mi się sprawdzać :)

Szaruś

Peugeot e208, 10.2022
Tam jest jeszcze zastrzeżenie, o ile pamiętam, że auto nie może być dofinansowane z innego źródła. Chyba. Nic sobie uciąć nie dam, a nie chce mi się sprawdzać :)
Zgadza się.

abes99

Posiadacz elektryka
BTW, na stronie Tesli pojawiła się już RWD z nową baterią (H6MR zamiast H6LR) do zamówienia - WLTP 520km (zamiast dotychczasowych 513km). Ciekawe, czy przednią kamerkę i badylki też dostała :unsure:;)

Attachments

• tm3.jpg
    tm3.jpg
    35,4 KB · Liczba wyświetleń: 22

pompon

Posiadacz elektryka
Dziś podjazd przed domem wygląda jakoś lepiej :D

1744817393822.jpg

Garść luźnych spostrzeżeń:
- odbiór szybki, defektów nie zauważyłem
- auto było naładowane do 100% (nie prosiłem o żaden konkretny poziom naładowania, sami z siebie tak dali)
- opony Michelin E-Primacy, nie czuję żeby cokolwiek wibrowało
- 75km trasa zjadła 18% baterii, ale może trochę za mocno go cisnąłem
- wspaniale się jeździ
- przyciski jako kierunkowskazy są w porządku, nie licząc rond, na których są okropne
- ostatni raz takie emocje związane z kupnem czegokolwiek czułem jak mi rodzice w liceum sprezentowali zestaw perkusyjny

I to na razie tyle. Idę pojeździć :)

nabrU

Moderator
Gratulacje (y)
Ale masz opony do kupienia, bo e-Primacy to tylko dobre do driftów (tak tu muwio :p:ROFLMAO:)