Z tego co kojarzę to nieMam pytanie:
Chodzi mi o wersję podstawową.
Wiem że w tej wersji tylna kanapa nie jest rozdzielna. Ale czy można ją odsuwać do przodu/tyłu w całości?
Mogę się mylić.
Z tego co kojarzę to nieMam pytanie:
Chodzi mi o wersję podstawową.
Wiem że w tej wersji tylna kanapa nie jest rozdzielna. Ale czy można ją odsuwać do przodu/tyłu w całości?
Nie mylisz sięZ tego co kojarzę to nieod wersji modern.
Mogę się mylić.
Pod warunkiem że ruch nie pozwalał na więcej niż 100.....Przy autostradzie i tempomacie aktywnym na 140 spalanie w okolicach 19.
Nie no był i licznik zamykany co zresztą widać na fotce. (w sensie vmax 150km/h) podczas wyprzedzania. 19 z jakimś groszem wyszło, ale większość zależy od stylu jazdy. Ja miałem ustawione 130-140 ja tempomacie i ani nie przyspieszałem ani nie zwalniałem. Zauważyłem, że utrzymanie prędkości obojętnie jakiej nie jest aż tak pradozerne. Jedynie podczas przyspieszania jest zabójcze 30 i więcej spalania. Wyszło poniżej 20kwh/h przy takich prędkościach, ale fakt było to około 40km i praktycznie nie zwalniałem (dość płynny ruch)Pod warunkiem że ruch nie pozwalał na więcej niż 100.....
Chwilowa ma małe znaczenie.Nie no był i licznik zamykany co zresztą widać na fotce. (w sensie vmax 150km/h) podczas wyprzedzania.
Normalnie by wyszło ze 25+ przy 140.19 z jakimś groszem wyszło,
Jak będę miał okazję znowu przejechać ogarnę jakiś filmikChwilowa ma małe znaczenie.
Liczy się średnia, albo choćby to co jest najczęściej utrzymywane.
Normalnie by wyszło ze 25+ przy 140.
19 wskazuje to co pisałem wcześniej.
Widać "szybko" jest za bardzo względne.Jak będę miał okazję znowu przejechać ogarnę jakiś filmikPodsumowanie jest takie, że w zakresie 100-10% jadąc szybko i dynamicznie byłem w stanie przejechać 290km.