boa
Posiadacz elektryka
Zgodnie z przeznaczeniem!!! Do czego służy samochód??? Hahahaha Kolego, wyluzuj naprawdę…Zgodnie z przeznaczeniem? Nie. Niezgodnie z prawem? Tak. Zupełnie jak z nożem
Zgodnie z przeznaczeniem!!! Do czego służy samochód??? Hahahaha Kolego, wyluzuj naprawdę…Zgodnie z przeznaczeniem? Nie. Niezgodnie z prawem? Tak. Zupełnie jak z nożem
@Makus Czy kiedykolwiek na drodze publicznej w całym swoim życiu jako kierowca lub pasażer poruszałeś się z prędkością powyżej kodeksowej? Proste pytanie i oczekiwanie szczerej odpowiedzi.Zgodnie z przeznaczeniem? Nie. Niezgodnie z prawem? Tak. Zupełnie jak z nożem
To akurat mnie nie dziwi, wielu rzeczy nie rozumiesz
@boa jaka była temperatura? wiesz może jakie wyszły średnie prędkości? wygląda to optymistycznie ... nawet nie rozważałem ev9, ale może warto się przyjrzeć...Przy sporym ruchu, sporo hamowań i przyspieszeń, tempomat na 160, dużo jazdy w zakresie 150-170, max 190, lekko pod wiatr A2 w stronę Łodzi wyszło tylko 32kWh/100km. W drugą stronę bardziej płynnie, bez przekraczania 160, z wypadkiem i korkiem po drodze - 23 kWh. Duuuuzo mniejsze auta zużywają podobnie lub więcej, a tu ponad 2,5t i prawie 400KM.
Certificate of Conformity (CoC), czyli świadectwo zgodności, to dokument potwierdzający, że pojazd spełnia wszystkie wymagania techniczne i środowiskowe Unii Europejskiej (UE). Został wprowadzony w ramach homologacji typu WE, co ułatwia rejestrację pojazdu w dowolnym kraju członkowskim UE bez konieczności przeprowadzania dodatkowych badań.
Dokładnej temperatury to nie pamiętam, ale było w miarę ciepło@boa jaka była temperatura? wiesz może jakie wyszły średnie prędkości? wygląda to optymistycznie ... nawet nie rozważałem ev9, ale może warto się przyjrzeć...
Poszukam w wolnej chwili - a co tam takiego ciekawego w tym punkcie powinno być?@boa chciałoby Ci się rzucić okiem na świadectwo zgodności / certificate of conformity EV9? I podzielić się parametrami z punktu 47? 🙃 Niby powinno to być zawsze w dokumentach od dilera 😜
Wskaż mi definicję w której jest napisane, że samochód osobowy służy do poruszania się z prędkościami wyższymi o 50km/h niż przepisoweZgodnie z przeznaczeniem!!! Do czego służy samochód??? Hahahaha Kolego, wyluzuj naprawdę…
A wskaż mi definicję, w której jest napisane coś przeciwnego? Samochód służy do przemieszczania się. Kropka.Wskaż mi definicję w której jest napisane, że samochód osobowy służy do poruszania się z prędkościami wyższymi o 50km/h niż przepisowe
Poszukam w wolnej chwili - a co tam takiego ciekawego w tym punkcie powinno być?)
Uffffff 👌Będziemy liczyć opory powietrza i takie tam 😉. Wreszcie może będzie na temat 😜