Takczy skan dowodu też podpisywaliście profilem zaufanym?
Ja wszystko "wydrukowałem" do jednego PDF i podpisałem ten jeden PDF.czy skan dowodu też podpisywaliście profilem zaufanym?
Ja nic nie podpisywałem - zwykły skanU mnie było totalnie bez problemu, wystarczył skan dowodu rejestracyjnego - przecież tam jest wszystko![]()
Dzięki, próbuję po raz trzeci ciągle coś. Mam nadziej że już przejdzie. Mam 2 strony dowodu, homologację Tesla i dokument z ich strony. Teraz wszystko podpisane. Czy coś jeszcze potrzeba?Ja wszystko "wydrukowałem" do jednego PDF i podpisałem ten jeden PDF.
Jeżeli załączasz większą ilośc dokumentów, każdy z nich musisz podpisać.
Zadroszczę.Ja nic nie podpisywałem - zwykły skan
Wystarczy dokument z ich strony i dowód. Innych rzeczy nie trzeba. Żona robiła kilka dni temu, i to im starczyło. Odpowiedź była następnego dnia.Dzięki, próbuję po raz trzeci ciągle coś. Mam nadziej że już przejdzie. Mam 2 strony dowodu, homologację Tesla i dokument z ich strony. Teraz wszystko podpisane. Czy coś jeszcze potrzeba?
Przepraszam, sprawdziłem właśnie - jednak trzeba podpisać, ale wystarczy profilem zaufanym i tylko wniosek. U mnie bez problemu było, robiłem na początku 2024. Czyli wniosek plus zwykłe zdjęcia / skan dowodu rej. I szybko mi podesłali, że nie będzie ichniejszego poplatkuZadroszczę.