Cześć :)

Ronin78

Posiadacz elektryka
Rocznik 25
Żona pracuje w oświacie i okazało się, że Hyundai ma zniżki dla tej grupy zawodowej.
Ja tam za SUVami nie przepadam, ale to żona będzie nim jeździć i jej się podoba.
Mnie przekonała na przykład fizycznymi przyciskami, normalnymi klamkami czy V2L.
W którym miejscu to jest SUV? 🤭

nabrU

Moderator
W którym miejscu to jest SUV? 🤭

Na EV Database np:

1746180251907.png

Kona EV

Fachowiec
W przyszły piątek odbieram Konę. Tak więc pomiędzy zamówieniem a odbiorem nie miną nawet dwa miesiące.
Na coś szczególnego zwrócić uwagę podczas odbioru auta ? (po raz pierwszy odbieram nowe auto z salonu).
Czy jest zestaw naprawczy do opon - w mojej zgubili i musieli dosyłać. Niestety nie wiem czy obecnie na wyposażeniu jest ICCB ale to można sprawdzić...
1746395411081.png

piotras24

Zadomawiam się
W instrukcji obsługi samochodu też pisze, że to SUV. No ale kłócić się nie będę. Każdy wie o co chodzi.

BTW, auto odebrane. Nie było żadnych problemów. Dostałem cegłę do ładowania z gniazdka 240V, ale to chyba będzie używane tylko w ostateczności.. Aktualnie przez tydzień zrobiłem chyba ze 140km, więc nie było jeszcze okazji za dużo pojeździć. Głównie jazda dookoła komina. Raz podłączyłem do ładowania na chwilę, żeby sprawdzić czy wszystko działa.

Kona EV

Fachowiec
W instrukcji obsługi samochodu też pisze, że to SUV. No ale kłócić się nie będę. Każdy wie o co chodzi.

BTW, auto odebrane. Nie było żadnych problemów. Dostałem cegłę do ładowania z gniazdka 240V, ale to chyba będzie używane tylko w ostateczności.. Aktualnie przez tydzień zrobiłem chyba ze 140km, więc nie było jeszcze okazji za dużo pojeździć. Głównie jazda dookoła komina. Raz podłączyłem do ładowania na chwilę, żeby sprawdzić czy wszystko działa.
Cegłę woziłem przez tydzień pod podłogą bagażnika - potem wylądowała na strychu. :)