Ad wyprzedzanie zajeżdżanie ...Ci co mają Fsd niech zobaczą pomijając wszystko jak Tesla wyprzedza , kiedy zaczyna i kiedy wraca na pas .
Nieważne jak kiedy i itp nic innego sie nie liczy a tylko odległości.....zaczyna nie zaraz za dupą i nie wraca przed maską. Czyli z jednej strony nie dostajemy karmieniem w szybę i nie walimy potencjalnie innym po niej . A na pewno nie zwalniamy po manewrze.
Fantomy sporadycznie nie są wg mnie gwaltowne a przestraszyć mogą tylko tych co siedza nam za blisko na zderzaku .i pies im mordę lizał .
Podobnie jak temu w/w zapierdalaczowi z Prosiaka
Ja widze często jak ludzie podjeżdżają blisko z tyłu i jak od razu wracaja na pas . To jest silniejsze od rozsądku , nauki czu racjonalności itd .. Podobnie bywa z dojazdem do świateł - rura i po heblach, choć dopiero co z zapaliło się czerwone ..
Jak na torze w Monaco. im bliżej pojedziesz i i im zrobisz szybszy manewr jak w teście łosia tym jesteś bardziej cool driver. Nawet Passatem czy innym dieslem ze spalaniem 5 l na 100km. A juz jak masz naleśniki na felgach i ciemne szyby to inaczej wręcz nie wypada

To wszystko wiem z autopsji .
Miałem tak chwilowo a do tego jeszcze wyprówalem wydechy w motocyklach zanim je EV zdeklasowały .

Tłumacząc że jak mnie nie widać to musi mnie być słychać