Dobrze wiedzieć.Apka Lidl Charge już jest nieużywana od ponad roku. W SK, CZ, HU, AT ładujesz apką Lidl Plus
Thx.
Dobrze wiedzieć.Apka Lidl Charge już jest nieużywana od ponad roku. W SK, CZ, HU, AT ładujesz apką Lidl Plus
Ja już dziękuję L. za dotychczasową współpracę.Lidl nie wystawia FV, pewnie dlatego (screen). Z FV trzeba przez Elocity, tylko ciekawe jak długo będzie tak można, czy jak nie wygaśnie jakaś umowa, to przez Elocity nie naładujemy
Nie wiem od kiedy jest ta opcja e-mobility, ale faktycznie to jakaś loteria. Chociaż są takie, gdzie i tu i tu "pokazuje", że można się naładowaćale te które są w Lidl plus nie są w Elocity (do potwierdzenia, tak to wygląda w mojej okolicy)
Na to wygląda, ale straszny burdel z tymWydaje mi się że nowo aktywowane ładowarki są już tylko Lidla i nie występują w Elocity.
NIP można wpisać w opcjonalne pole na informacje dodatkowe adresu (nr mieszkania, piętro, nazwę osiedla albo zakładu itp.), a ewentualny numer mieszkania w pole nr domu w formacie X m. Y. Firmą przedsiębiorcy jest imię i nazwisko, więc jeśli to dodatkowe pole adresowe się znajdzie na fakturze, to taka faktura jest do zaksięgowania w JDG, a nawet można dyskutować czy jest to zgodne z regulaminem w przypadku "przedsiębiorcy na prawach konsumenta". Ale co Lidl z nią zrobi i czy wyśle w JPK, to nie nasza sprawa. Prawdopodobnie dla skarbówki i tak nie ma to znaczenia, bo transakcja jest poniżej progu 450 zł, a z paragonami z NIP-em jest jeszcze większy burdel.Ja już dziękuję L. za dotychczasową współpracę.
Zmiana priorytetów. Było fajnie i miło, ale w lutym się skończyło
Na szczęście tam gdzie zazwyczaj się ładuję, w okolicach są 3-4 alternatywne ładowarki z innych sieci.
Przyjadę do L. dopiero jeśli wszystkie inne opcje zawiodą i pojawi się ryzyko jazdy na lawecie
Niech się czegoś nauczą, jak "podaż spotyka popyt".
NIP można wpisać w opcjonalne pole na informacje dodatkowe adresu (nr mieszkania, piętro, nazwę osiedla albo zakładu itp.), a ewentualny numer mieszkania w pole nr domu w formacie X m. Y. Firmą przedsiębiorcy jest imię i nazwisko, więc jeśli to dodatkowe pole adresowe się znajdzie na fakturze, to taka faktura jest do zaksięgowania w JDG ("przedsiębiorcy na prawach konsumenta"). A co Lidl z nią zrobi i czy wyśle w JPK, to nie nasza sprawa. Prawdopodobnie dla skarbówki i tak nie ma to znaczenia, bo transakcja jest poniżej progu 450 zł, a z paragonami z NIP-em jest jeszcze większy burdel.
Jak IONITYNIP można wpisać w opcjonalne pole na informacje dodatkowe adresu (nr mieszkania, piętro, nazwę osiedla albo zakładu itp.), a ewentualny numer mieszkania w pole nr domu w formacie X m. Y. Firmą przedsiębiorcy jest imię i nazwisko, więc jeśli to dodatkowe pole adresowe się znajdzie na fakturze, to taka faktura jest do zaksięgowania w JDG ("przedsiębiorcy na prawach konsumenta"). A co Lidl z nią zrobi i czy wyśle w JPK, to nie nasza sprawa. Prawdopodobnie dla skarbówki i tak nie ma to znaczenia, bo transakcja jest poniżej progu 450 zł, a z paragonami z NIP-em jest jeszcze większy burdel.
Faktycznie. Na pohybel, germańskim *#$@ oprawcom!Jak IONITY![]()