krzyss
Pionier e-mobilności
Wypelnialem kabinowka i na to materac i poduszka. Malo jest tego miejsca tam.Tak, przydaje się przesunąć oparcia przednich foteli i wypełnić tę przestrzeń czymś miękkim.
Wypelnialem kabinowka i na to materac i poduszka. Malo jest tego miejsca tam.Tak, przydaje się przesunąć oparcia przednich foteli i wypełnić tę przestrzeń czymś miękkim.
Kiedyś miałem w mieszkaniu przez tydzień awarię ciepłej wody to chodziłem na basenSkoro już poruszyłeś temat kąpania to no właśnie, gdzie się kąpiecie? Czasem na mopie sie trafi ale co jak pojedziesz do zakopanego czy nad morze (jak jeszcze woda zimna)? Pytam serio. Może jakieś znane/polecane miejscówki?
Można w okolicy poszukać basenu/parku wodnego/term - z synami działa bardzo dobrzeSkoro już poruszyłeś temat kąpania to no właśnie, gdzie się kąpiecie? Czasem na mopie sie trafi ale co jak pojedziesz do zakopanego czy nad morze (jak jeszcze woda zimna)? Pytam serio. Może jakieś znane/polecane miejscówki?
Na dwójeczkę też do morza? 😬Spałem w Tesli 3 tygodnie najdłużej, kąpanie się w morzach![]()