Spanie w 3

krzyss

Pionier e-mobilności
Tak, przydaje się przesunąć oparcia przednich foteli i wypełnić tę przestrzeń czymś miękkim.
Wypelnialem kabinowka i na to materac i poduszka. Malo jest tego miejsca tam.

kubatar

Pionier e-mobilności
Skoro już poruszyłeś temat kąpania to no właśnie, gdzie się kąpiecie? Czasem na mopie sie trafi ale co jak pojedziesz do zakopanego czy nad morze (jak jeszcze woda zimna)? Pytam serio. Może jakieś znane/polecane miejscówki?

Slaww

Fachowiec
Skoro już poruszyłeś temat kąpania to no właśnie, gdzie się kąpiecie? Czasem na mopie sie trafi ale co jak pojedziesz do zakopanego czy nad morze (jak jeszcze woda zimna)? Pytam serio. Może jakieś znane/polecane miejscówki?
Kiedyś miałem w mieszkaniu przez tydzień awarię ciepłej wody to chodziłem na basen ;) jak ktoś ma kartę typu MultiSport to nawet za free 🧅

lookash_c

Pionier e-mobilności
Można w okolicy poszukać basenu/parku wodnego/term - z synami działa bardzo dobrze :)

Michal

Moderator
Całą Islandię tak zjeździłem z żoną nocując w Pajero i codziennie chodząc na Sundlaug (basen)

Hue Zarri

Posiadacz elektryka
Dasz rade, też mam 180cm i ujdzie. Zależy jak dużo druga połówa konsumuje miejsca :). nie do końca wiem czy jako kamper długofalowo tak da rade, ale wypad jedno, dwu dniowy bez problemu.