Nie jestem pewien, ale wydaje mi się że to są te baterie od nowego dostawy jak w skodach- dużo się o tym rozpisywano- bo ja mam wrażenie że w marcu ta tabelka wyglądała inaczej i dla 77kwh było 175
Róznica w czasie 10-80 prawie żadna.
Capri od 1142 zł brutto...Hej, czy ktoś oprócz Explorera rozważał też Capri w ofercie Ford Ambasador? Jestem ciekaw za ile można dostać Capri w najmie na 2 lata.
A może to od tego aku12v wszystko? Jak podłączyli lepsze napięcie nie było ok?Byłem dziś na akcji serwisowej dotyczącej akumulatora 12v, a skończyło się bledami poduszki powietrznej i napinacza pasow. Szybka operacja skończyła się “choinką” na desce :/ auto zostało w serwisie, kiedy uda się ogarnąć - nie wiadomo.
Panowie zapomnieli o podtrzymaniu napięcia przy wymianie aku zapewne...Byłem dziś na akcji serwisowej dotyczącej akumulatora 12v, a skończyło się bledami poduszki powietrznej i napinacza pasow. Szybka operacja skończyła się “choinką” na desce :/ auto zostało w serwisie, kiedy uda się ogarnąć - nie wiadomo.
Panowie zapomnieli o podtrzymaniu napięcia przy wymianie aku zapewne...
Który serwis?Byłem dziś na akcji serwisowej dotyczącej akumulatora 12v, a skończyło się bledami poduszki powietrznej i napinacza pasow. Szybka operacja skończyła się “choinką” na desce :/ auto zostało w serwisie, kiedy uda się ogarnąć - nie wiadomo.
Ford PGD WroKtóry serwis?
Dotyczyło to akcji serwisowej na którą dostałem zaproszenie od Forda: "25B05 Battery electric vehicles (BEV) of the Explorer/Capri models Update of the module software. A small number of Explorer/Capri battery electric vehicles (BEVs) have been identified as having a potential software issue that may cause the 12V battery to stop charging."Panowie zapomnieli o podtrzymaniu napięcia przy wymianie aku zapewne...