Oczywiście. Czy to jeszcze przygoda, czy już choroba?Nawet gdyby ktoś chciał dookoła świata w pięć osób to co Tobie do tego? Dalej NIC! 😂😂😂
Oczywiście. Czy to jeszcze przygoda, czy już choroba?Nawet gdyby ktoś chciał dookoła świata w pięć osób to co Tobie do tego? Dalej NIC! 😂😂😂
Co do Ciebie diagnoza sama się nasuwa. A co do globtroterów podróżujących różnymi pojazdami to chyba różnie, ale generalnie to pozytywnie zakręceni ludzieOczywiście. Czy to jeszcze przygoda, czy już choroba?
Nasuwa Ci się coś? Naprawdę? Może jakiś wniosek? Taki merytoryczny? Rzeczowy? Nie dizajnerski? To coś nowego. Poproszę.Co do Ciebie diagnoza sama się nasuwa. A co do globtroterów podróżujących różnymi pojazdami to chyba różnie, ale generalnie to pozytywnie zakręceni ludzie
A tacy jankescy filozofowie z czarnych tesli nie są w stanie pojąć, że są inni ludzie, którzy mogą mieć inne potrzeby i inne gusty, mogą doceniać coś innego niż amerykańską filozofię tworzenia produktów (każdy wie jak to tam się dzieje i na co w US się zwraca uwagę, a na co nie...)...
I nie mieści Ci się w głowie, że ktoś może być zadowolony z produktu, który Tobie się nie podoba. Że ten produkt może być bezawaryjny, mieć super jakość, a nie to co Twoja Tesla... (tak, wbiłem małą szpilę...).
Naprawdę, daj sobie już spokój z takimi nic nie wnoszącymi wpisami. Chcesz, żeby każdy widział w Tobie 'pustaka' czy nie chcesz takiego postrzegania? Wybór należy do Ciebie.
Proszę uprzejmie spojrzeć na wyczyny panów smts, eljal, vicek czy ev3 tutaj oraz na innych wątkach, np. zużycia energii w ev9. Zapewniam, że - jak domyślam się jakieś donosy skierowane wobec mnie - są nieuzasadnione.Panie boa, są skargi na Pana język, który jest mocno zaczepny, wręcz pogardliwy. Nie tolerujemy tutaj pogardy, niezależnie od intencji. Uprzejmie proszę o prowadzenie dyskusji na poziomie albo będziemy musieli się pożegnać.
To jest ostatnie ostrzeżenie.
Serdecznie dziękuję. I przepraszam, że zaburzyłem bieg dyskusji.
Proszę uprzejmie spojrzeć na wyczyny panów smts, eljal, vicek czy ev3 tutaj oraz na innych wątkach, np. zużycia energii w ev9. Zapewniam, że - jak domyślam się jakieś donosy skierowane wobec mnie - są nieuzasadnione.
Czy Pan Redaktor miał sposobność przeczytania wypowiedzi różnych osób? Po wpisie wnoszę, że niestety nie lub bardzo wybiórczo. Skoro już Pan się zaangażował w tym miejscu, to proszę poświęcić czas na analizę wpisów np. na tym wątku oraz drugim dotyczącym mx-30. Plus wspomniany wątek ev9. I proszę niniejszym o przywołanie do porządku wskazanych wcześniej użytkowników.
Staram się wnosic na forum wartościowe wpisy, merytoryczne, na różnych wątkach, jednak ja i inne osoby jesteśmy atakowani przez “pieniaczy”, którzy nie mają do powiedzenia nic merytorycznego.
Ufam, że nie na takim forum Panu zależy. A jeśli o mnie chodzi, to proszę uprzejmie przeanalizować moje wpisy, a nie ulegać możliwej manipulacji któregoś z użytkowników.
Pozdrawiam!