Dostawy Y Juniper - 2025

Krk

Posiadacz elektryka
Moja pierwsza Tesla zamówiona:) Y AWD Stealth Gray czarne wnętrze. Vin dostałem po paru h od złożenia zamówienia, decyzja o leasingu 15 minut po złożeniu wniosku. Powiem Wam, że nie wiem skąd brednie które czytałem w necie o tym że w Tesli to tylko recepcjonistka ukrainka z łamaną polszczyzną i radź se sam. Odczucie przysłowiowego "premium" zdecydowanie bardziej czuć niż w Skodzie czy Hyundaiu...
Jeśli chodzi o leasing w promocji to u mnie był jakiś błąd na stronie Santandera i mi nie pokazywał tej oferty jak sam próbowałem wyklikać. Załatwiłem przez handlowca.

Teraz zostaje czekać na dostawę z Berlina i jazda:)
Gratulacje, jest nas już kilku z tą konfiguracją :)

jag888

Nowy na Forum
czesc wszystkim, wkrótcę dołaczę do Szanownej Braci, model RWD Stealth Grey z czarnym wnetrzem, zamowiony 12 kwietnia, VIN pojawił się 5 maja, odbiór 21go, osoba prywatna i gotowka. Ogarniam teraz ubezpieczenie, jak widzę sporo rekomendacji w kierunku Hestia, podpowiedzcie jakie pozycje warto rozważyć w ubezpieczeniu? I drugie pytanie, funkcjonuje gdzieś check lista do odbioru auta?

inter

Pionier e-mobilności
czesc wszystkim, wkrótcę dołaczę do Szanownej Braci, model RWD Stealth Grey z czarnym wnetrzem, zamowiony 12 kwietnia, VIN pojawił się 5 maja, odbiór 21go, osoba prywatna i gotowka. Ogarniam teraz ubezpieczenie, jak widzę sporo rekomendacji w kierunku Hestia, podpowiedzcie jakie pozycje warto rozważyć w ubezpieczeniu? I drugie pytanie, funkcjonuje gdzieś check lista do odbioru auta?
Check lista, chyba juz nikt nie sprawdza. Masz 24 godziny na zgłoszenie.

Krk

Posiadacz elektryka
Gratuluję!
Akurat dla mnie Hestia dała ubezpieczenie 5500 zł a w Warcie ubezpieczyłem za 3900 zł przy tych samych warunkach.

Massacre448

Nowy na Forum
Gratuluję!
Akurat dla mnie Hestia dała ubezpieczenie 5500 zł a w Warcie ubezpieczyłem za 3900 zł przy tych samych warunkach.
Udało ci się z cesją na dofinansowanie, czy weksel? Kusi mnie Y/3 w wersji RWD, co cię skłoniło do wyboru Y AWD? Nie miałem jeszcze okazji przetestować Y/3 RWD, u mnie dostępne na jazdy testowe są tylko modele Long Range AWD, ale no super się tym jeździło. Czy różnica w prowadzeniu pomiędzy AWD a RWD jest rzeczywiście duża i warta doplaty ?

Krk

Posiadacz elektryka
nie wiem bo nie jeździłem RWD,
nie ma co dziadować z RWD, bierz full opcję czyli LR AWD

jeśli chodzi o dofinansowanie to składałem wniosek jak nie było opcji cesji a jeszcze nie przysłali mi do poprawki nic,

gdzie te czasy jak w pandemii wypłacali kasę na drugi dzień po złożeniu wniosku...

Jaceq

Pionier e-mobilności
Udało ci się z cesją na dofinansowanie, czy weksel? Kusi mnie Y/3 w wersji RWD, co cię skłoniło do wyboru Y AWD? Nie miałem jeszcze okazji przetestować Y/3 RWD, u mnie dostępne na jazdy testowe są tylko modele Long Range AWD, ale no super się tym jeździło. Czy różnica w prowadzeniu pomiędzy AWD a RWD jest rzeczywiście duża i warta doplaty ?
Miałem wcześniej RWD, jeździ dobrze. Ale zawsze lepiej mieć opcję 4x4 niż nie mieć.. Do tego w RWD masz słabsze audio. Dla mnie to było dodatkowym ważnym argumentem za AWD.