Marcellchen
Zadomawiam się
Czy ktoś też czeka na Junipera RWD z datą odbioru wstępna na czerwiec?
Gratulacje, jest nas już kilku z tą konfiguracjąMoja pierwsza Tesla zamówionaY AWD Stealth Gray czarne wnętrze. Vin dostałem po paru h od złożenia zamówienia, decyzja o leasingu 15 minut po złożeniu wniosku. Powiem Wam, że nie wiem skąd brednie które czytałem w necie o tym że w Tesli to tylko recepcjonistka ukrainka z łamaną polszczyzną i radź se sam. Odczucie przysłowiowego "premium" zdecydowanie bardziej czuć niż w Skodzie czy Hyundaiu...
Jeśli chodzi o leasing w promocji to u mnie był jakiś błąd na stronie Santandera i mi nie pokazywał tej oferty jak sam próbowałem wyklikać. Załatwiłem przez handlowca.
Teraz zostaje czekać na dostawę z Berlina i jazda![]()
Check lista, chyba juz nikt nie sprawdza. Masz 24 godziny na zgłoszenie.czesc wszystkim, wkrótcę dołaczę do Szanownej Braci, model RWD Stealth Grey z czarnym wnetrzem, zamowiony 12 kwietnia, VIN pojawił się 5 maja, odbiór 21go, osoba prywatna i gotowka. Ogarniam teraz ubezpieczenie, jak widzę sporo rekomendacji w kierunku Hestia, podpowiedzcie jakie pozycje warto rozważyć w ubezpieczeniu? I drugie pytanie, funkcjonuje gdzieś check lista do odbioru auta?
Gratuluję!czesc wszystkim, wkrótcę dołaczę do Szanownej Braci, model RWD Stealth Grey z czarnym wnetrzem, zamowiony 12 kwietnia, VIN pojawił się 5 maja, odbiór 21go, osoba prywatna i gotowka. Ogarniam teraz ubezpieczenie, jak widzę sporo rekomendacji w kierunku Hestia, podpowiedzcie jakie pozycje warto rozważyć w ubezpieczeniu? I drugie pytanie, funkcjonuje gdzieś check lista do odbioru auta?
Udało ci się z cesją na dofinansowanie, czy weksel? Kusi mnie Y/3 w wersji RWD, co cię skłoniło do wyboru Y AWD? Nie miałem jeszcze okazji przetestować Y/3 RWD, u mnie dostępne na jazdy testowe są tylko modele Long Range AWD, ale no super się tym jeździło. Czy różnica w prowadzeniu pomiędzy AWD a RWD jest rzeczywiście duża i warta doplaty ?Gratuluję!
Akurat dla mnie Hestia dała ubezpieczenie 5500 zł a w Warcie ubezpieczyłem za 3900 zł przy tych samych warunkach.
Miałem czerwiec, odbieram 21go majaCzy ktoś też czeka na Junipera RWD z datą odbioru wstępna na czerwiec?
Miałem wcześniej RWD, jeździ dobrze. Ale zawsze lepiej mieć opcję 4x4 niż nie mieć.. Do tego w RWD masz słabsze audio. Dla mnie to było dodatkowym ważnym argumentem za AWD.Udało ci się z cesją na dofinansowanie, czy weksel? Kusi mnie Y/3 w wersji RWD, co cię skłoniło do wyboru Y AWD? Nie miałem jeszcze okazji przetestować Y/3 RWD, u mnie dostępne na jazdy testowe są tylko modele Long Range AWD, ale no super się tym jeździło. Czy różnica w prowadzeniu pomiędzy AWD a RWD jest rzeczywiście duża i warta doplaty ?
Kiedy zamawiałeś?Miałem czerwiec, odbieram 21go maja