Tesla Model 3 Highland LR RWD pod chmurką bez ładowania w domu

inter

Pionier e-mobilności

nabrU

Moderator
Albo przeprowadzić się do mokrego UK z lepszym (czytaj: bardziej chropowatym asfaltem) :p

Przebieg ciutkę ponad 45k km, bieżnik ok. 4mm na każdym kole. ZERO PROBLEMÓW z ePrimacy :)

Pedr

Posiadacz elektryka
Ale te opony to dramat
a nie mówiłem ;) Na suchym faktycznie było OK, ale w deszczowy dzień stresowałem się przy każdym gwałtowniejszym manewrze.
Wystarczyło wymienić na Hankooki wielosezonowe.
właśnie sobie myślę co zrobić bo na 99% nowa przyjedzie znowu na tych Michelinach. Nigdy nie miałem all season :unsure:

inter

Pionier e-mobilności
a nie mówiłem ;) Na suchym faktycznie było OK, ale w deszczowy dzień stresowałem się przy każdym gwałtowniejszym manewrze.

właśnie sobie myślę co zrobić bo na 99% nowa przyjedzie znowu na tych Michelinach. Nigdy nie miałem all season :unsure:
Od kilku lat używam wielosezonowych. W Tesli mam teraz Hankooki i przerosły moje oczekiwania.

Grzesiek

Pionier e-mobilności
Taka drobna uwaga. Podczas deszczu najgorsze są opady w pierwszej fazie. Bo one odpowiadają za odpływ syfu z dróg i aut. Wtedy właśnie jest bardziej ślisko niż później.

inter

Pionier e-mobilności
Taka drobna uwaga. Podczas deszczu najgorsze są opady w pierwszej fazie. Bo one odpowiadają za odpływ syfu z dróg i aut. Wtedy właśnie jest bardziej ślisko niż później.
Ale jak są kilku godzinne opady, a efekt taki sam.

Grzesiek

Pionier e-mobilności
Ale jak są kilku godzinne opady, a efekt taki sam.
To nie chodzi o tłumaczenie jakości opon. Tylko dygresja na temat Ogólnych warunków dotyczących każdej opon. Na temat tych opon nie mam nic do powiedzenia, bo ich nie posiadam. Tak więc przepraszam za wtrącenie się. Ale stwierdziłem, że ta moja wstawka może się ogólnie przysłużyć.

eimi

Pionier e-mobilności
Ja mam te e-primacy w scenicu i są super. Może wersja dla Tesli jest inna niż dla renault?

inter

Pionier e-mobilności
Ja mam te e-primacy w scenicu i są super. Może wersja dla Tesli jest inna niż dla renault?
Te są homologowane dla Tesli T2. Pewnie są jakieś różnice w składzie mieszanki.

Najnowsze dyskusje