inter
Pionier e-mobilności
Wystarczyło wymienić na Hankooki wielosezonowe.Było brać AWD :-D
Wystarczyło wymienić na Hankooki wielosezonowe.Było brać AWD :-D
a nie mówiłemAle te opony to dramat
właśnie sobie myślę co zrobić bo na 99% nowa przyjedzie znowu na tych Michelinach. Nigdy nie miałem all seasonWystarczyło wymienić na Hankooki wielosezonowe.
Od kilku lat używam wielosezonowych. W Tesli mam teraz Hankooki i przerosły moje oczekiwania.a nie mówiłemNa suchym faktycznie było OK, ale w deszczowy dzień stresowałem się przy każdym gwałtowniejszym manewrze.
właśnie sobie myślę co zrobić bo na 99% nowa przyjedzie znowu na tych Michelinach. Nigdy nie miałem all season![]()
Ale jak są kilku godzinne opady, a efekt taki sam.Taka drobna uwaga. Podczas deszczu najgorsze są opady w pierwszej fazie. Bo one odpowiadają za odpływ syfu z dróg i aut. Wtedy właśnie jest bardziej ślisko niż później.
To nie chodzi o tłumaczenie jakości opon. Tylko dygresja na temat Ogólnych warunków dotyczących każdej opon. Na temat tych opon nie mam nic do powiedzenia, bo ich nie posiadam. Tak więc przepraszam za wtrącenie się. Ale stwierdziłem, że ta moja wstawka może się ogólnie przysłużyć.Ale jak są kilku godzinne opady, a efekt taki sam.
Te są homologowane dla Tesli T2. Pewnie są jakieś różnice w składzie mieszanki.Ja mam te e-primacy w scenicu i są super. Może wersja dla Tesli jest inna niż dla renault?