BartekEM

Nowy na Forum
Niestety fundusz na początku kwietnia odrzucił wniosek ze względu na brak kwitu od leasingu że ubezpieczenie opłacone. Mało że FV dołączyłem od dealera oraz potwierdzenie przelewu. Odwołanie też odwalili. Złożyłem nowy od razu. Jaki nr wniosku teraz fundusz rozpatruje ? mamy jakieś informacje ?
W dniu 17 maja znajomy złożył wniosek numer 4230.
Ktoś tu pisał, że średnia dotacja to ~ 30k więc mamy około 8% wykorzystania środków.

amoreks

Nowy na Forum
U mnie podobna sytuacja.
Hej, a u mnie chyba jakiś brak jest bo dostałem dostęp do 4 dokumentów, ale plik ‚umowa’ zawiera jedynie jednostronicowa decyzje o przyznaniu dofinansowania, czy u Was podobnie? czy to jednak u mnie coś nie tak… ? Dodatkowo, w deklaracji wekslowej jako wystawca widnieje nazwa mojej JDG (bralem leasing na samochod), a nie moje 'Imie i Nazwisko', czy u Was podobnie?

Last edited:

xplde

Fachowiec
Hej, a u mnie chyba jakiś brak jest bo dostałem dostęp do 4 dokumentów, ale plik ‚umowa’ zawiera jedynie jednostronicowa decyzje o przyznaniu dofinansowania, czy u Was podobnie? czy to jednak u mnie coś nie tak… ? Dodatkowo, w deklaracji wekslowej jako wystawca widnieje nazwa mojej JDG (bralem leasing na samochod), a nie moje 'Imie i Nazwisko', czy u Was podobnie?
U mnie pozostało tylko:
"Wypłata wsparcia nastąpi po pozytywnej weryfikacji przesłanego weksla in blanco i deklaracji wekslowej."
Ale ja składałem wniosek jako osoba fizyczna a na firmę to jest "osoba umysłowa" więc zrozumiałe, że będzie więcej zachodu ;)

sytomek

Zadomawiam się
U mnie w załącznikach to samo - brak umowy, tylko decyzja o dofinansowaniu. Tylko ja mam dostarczyć cesję z AC. Co dziwne, tę cesję każą sobie przesłać na tego ogólnego maila [email protected]... :unsure:

dixiluk

Fachowiec
Ja mam dokłądnei tak samo. No ale jak masz JDG to w nazwie powinny być twoje dane :) Umowa pewnie nie jest potrzebna, wszystko było w wniosku zatwierdzane i podpisywane.

Najnowsze dyskusje