Dostawy Y Juniper - 2025

Jaceq

Pionier e-mobilności
Powiem Wam, rozbrajające są te teksty. Napisałem jedną odpowiedź w wątku, piszesz po realnie kilku godzinach w pt popołudniu, że ZNOWU jakiś nowicjusz nie rozumie, że to nie piekarnia!

Iks de
Witaj na Forum :) Przepraszam, jeśli Cię mój luźny komentarz uraził.

nedro

Zadomawiam się

Jak zamontuję (może w przyszłym tyg) to napiszę krótko czy warto:)
Nie wytrzymałem i zamontowałem:) Działa elegancko. Filmików nie nagrywałem bo sa w necie.
Przy okazji wyregulowałem zamek maski bo fabrycznie po zamknięciu była niżej niz błotniki.

Commander tez wjechał.

A drzwi pasażera wyregulowałem sam....tyle w temacie serwisu tesli. Chodzą perfekcyjnie.

Teraz zostaje ogarnąć teslamate bo już stoi i zbiera dane ale wypadałoby to jakoś dokonfigurować pod siebie:)

Last edited:

mm-tesla

Posiadacz elektryka

grregg

Fachowiec
Problemem raczej jest to, że Tesla ograniczyła kontakt z ludźmi przez co nikt nie wie co się dzieje w procesie bo aplikacja jest skąpa w informacje. Zauważyłem, że wielu tutaj nawet nie wie, że może zadzwonić do Tesli gdzie pracownik wszystko dobrze opowie co dzieje się z zamówieniem.
A ja mam inne zdanie ;) Przy poprzednim Y zamawianym w sierpniu 2023 faktycznie było ubogo z kontaktem. Teraz kilka godzin po wygenerowaniu zadzwonił do mnie pracownik Tesli poinformował, że będzie zajmował się moim zakupem. Po jednym dniu zadzwonił, że jest już VIN, ogarnia kontakt z leasingiem. Także powiedziałbym, że tesla Polska podniosła standard ;) Przynajmniej w moim przypadku jest bardzo dobrze ;) i co najważniejsze jest poprawa :)

nedro

Zadomawiam się
No lakier na teslach też jakoś specjalnie twardy nie jest. Skupkał sie mi na maskę ptaszor - taka konkretna jagodowa sraka za przeproszeniem. Godzinkę poleżało na słońcu (bo mnie nie było przy aucie), usunałem chemią adbla jak tylko szybko mogłem. Wżer został jak ta lala, czuć pod palcem mocno. Super, nowe auto i taki pech.... jakby nie mógł ptaszor narobic na szybę....
Teraz zostaje robić korektę lakieru i modlić się żeby dało radę to "wyciągnąć".
1000006100.jpg