Muszę trochę sprostować, żeby nie było że aż taki skansen w RPGratulacjeJuż bliżej jak dalej...
Choć ze swojego punktu widzenia całe jeżdżenie do 'okienek' i ta 'buchalteria' to jest jakiś skansen. U mnie żaden dostawca energii nie ma fizycznego BOK...
To już delikatnie zakrawa na jakąś manie. Dużo Polaków mieszka poza krajem nawet na tym forum ale @nabrU od Ciebie zawsze mogę się spodziewać wrzutki jak to na tej wyspie jest, rily?Sam widzisz jak to (nie)działaA mnie np. do zmiany taryfy wystarczyła wiadomość do operatora na Xsie. Realnie 20 sekund 'załatwiania'
![]()
To już delikatnie zakrawa na jakąś manie. Dużo Polaków mieszka poza krajem nawet na tym forum ale @nabrU od Ciebie zawsze mogę się spodziewać wrzutki jak to na tej wyspie jest, rily?.
A cone zdjęciem do dowodu?Ja też muszę pochwalić biurokrację. W końcu coś było tak jak powinno. Skończyła mi się ważność dowodu. Zalogowałem się na gov.pl i wyskoczyło mi, że potrzebuję nowy dowód, czy chcesz załatwić sprawę? Cykl, formularz, wszystko wypełnione moimi danymi. Tylko adres musiałem wpisać i wybrać urząd gdzie muszę dopełnić reszty.
Klik, klik, SMS, hasło, czekamy na Ciebie w urzędzie. Zupełnie nowa jakość. Jestem pod wrażeniem.