TM3 odebrana uszkodzona

MarcinEV

Posiadacz elektryka
Hej. Odebrałem moją trójkę. Wszystko ładnie i pięknie oprócz rysy na tylnym błotniku-oczywiście zgłosiłem. Niby nic wielkiego, ale wkurza. Ciekawe czy ktoś to usunie bez lakierowania. Lakierowanie to zawsze ingerencja i już jakiś dodatkowy ślad. Ciekawe, czy za np lakierowanie elementu Tesla będzie w jakiś sposób skłonna mi to zrekompensować (mój wielki ból d..y 🫣). Fotka do wglądu.

PS auto petarda.

Attachments

• IMG_4858.jpeg
    IMG_4858.jpeg
    3,3 MB · Liczba wyświetleń: 41
  • Zdjęcie WhatsApp 2025-06-20 o 10.52.34_3cbd0e09.jpg
    Zdjęcie WhatsApp 2025-06-20 o 10.52.34_3cbd0e09.jpg
    246 KB · Liczba wyświetleń: 33

jezile

Fachowiec
Hej. Odebrałem moją trójkę. Wszystko ładnie i pięknie oprócz rysy na tylnym błotniku-oczywiście zgłosiłem. Niby nic wielkiego, ale wkurza. Ciekawe czy ktoś to usunie bez lakierowania. Lakierowanie to zawsze ingerencja i już jakiś dodatkowy ślad. Ciekawe, czy za np lakierowanie elementu Tesla będzie w jakiś sposób skłonna mi to zrekompensować (mój wielki ból d..y 🫣). Fotka do wglądu.

PS auto petarda.
No słabo, pierwsza rysa boli najbardziej :(

MarcinEV

Posiadacz elektryka
Masakra, ta rysa wygląda na głęboką.

Żadne to pocieszenie, ale ja mam moją 3 miesiące i mam ją już mocno pogietą. Nadal cieszy, więc rozumiem dlaczego odebrałeś uszkodzoną.

Tesla raczej nie słynie z zadośćuczynień, ale trzymam kciuki za EAP, albo bezpłatne superchargery!
Niestety nie ma za bardzo innej możliwości i wyboru (chyba). Auto zarejestrowane i ubezpieczone przez leasing. Zobaczymy co będzie dalej. Tak rysa jest dość głęboka, to nie otarcie.