Skoda Elroq - ZAKUP GRUPOWY z dobrym rabatem w Polsce - sprzedaż rozpoczęta!

planzero

Fachowiec
my tymczasem na wakacjach. jeżdżenie po okolicznych drogach lokalnych daje ok 13kWh na 100. to chyba fajnie przy tej wielkości/masie auta. Podróż Wrocław jezioro (A4-S3) wyszła bliżej 18kWh. Na zdjęciu od początku naszego związku :) Koła 20 są akceptowalne, ale raczej jest twardawo, id3 na 18 był bardziej komfortowy…

Attachments

• IMG_3406.jpeg
    IMG_3406.jpeg
    3,2 MB · Liczba wyświetleń: 38
  • IMG_3407.jpeg
    IMG_3407.jpeg
    1,7 MB · Liczba wyświetleń: 36

breczus

Zadomawiam się
my tymczasem na wakacjach. jeżdżenie po okolicznych drogach lokalnych daje ok 13kWh na 100. to chyba fajnie przy tej wielkości/masie auta. Podróż Wrocław jezioro (A4-S3) wyszła bliżej 18kWh. Na zdjęciu od początku naszego związku :) Koła 20 są akceptowalne, ale raczej jest twardawo, id3 na 18 był bardziej komfortowy…
Zazdroszczę, ja obecnie zatargałem nad morze przyczepe kempingowa, toyota Avensis z 2006r 1.8. W zeszłym roku poszlo gładko i bezproblemowo i spalanie 13l/100 LPG. A w tym roku zdziwienie jak cala droge wiało i musialem na 4biegu jechać po S by utrzymać 80-90km/h i spalanie prawie 20l 😆 szkoda ze w trocku nie mam haka, ciekawe jakby sie 1.5tsi sprawdzil w takich warunkach, no i ciekawe jak RS będzie z przyczepa sie sprawował (tez z względu na 4x4 zdecydowalem sie doplacic względem 85)

Ferrari95

Fachowiec
Wczoraj złożyłem zamówienie na swojego Elroq'a :) Do odbioru ma być najpóźniej do 03.10.2025 r.

Cieszę się, że jest nas co najmniej kilku aktywnych użytkowników na forum, którzy są lub będą posiadaczami tego modelu. Będzie się z kim wymieniać doświadczeniami z użytkowania auta (y)

breczus

Zadomawiam się
Wczoraj złożyłem zamówienie na swojego Elroq'a :) Do odbioru ma być najpóźniej do 03.10.2025 r.

Cieszę się, że jest nas co najmniej kilku aktywnych użytkowników na forum, którzy są lub będą posiadaczami tego modelu. Będzie się z kim wymieniać doświadczeniami z użytkowania auta (y)
Ja zamowilem cos kolo 14.06 i dostalem harmonogram ze dopiero 30.09 ma zjechac z tasmy, a jako ze na codzien widze jak auta schodza to z tym poczatkiem października to tak optymistycznie 😆

planzero

Fachowiec
o to chyba przed latem szybciej produkowali, pewnie okres wakacyjny spowalnia produkcję

giancardi

Nowy na Forum
Takiej kalkulacji nie mam, ale dla porównania dla wartości auta 167k brutto, wpłata 28k netto, 24msc mam wyliczoną ratę 1060/mc netto. Myślę że dla auta 17k tańszego z wyższą wpłatą mogłoby wyjść lepiej niż 819zł/mc - spróbuj napisać do dowolnego dealera o kalkulację (albo napisz do tego z pierwszej strony tego wątku ;) )
Przepraszam za odkopanie, ale mam pytanie, czy wziąłeś to auto w rezultacie w najem i czy na osobę fizyczną czy firmę? Czy to jest ten najem All Inclusive VFS czy osobna firma?

Rata zdaje się dobra jeżeli to All inclusive, może w aucie za cenę ok 180k dałoby radę wyrwać za 1600 brutto na 48 miesięcy czyli pewnie podstawowy 85, to by wyglądało już nieźle.

tlisek

Tomek
Przepraszam za odkopanie, ale mam pytanie, czy wziąłeś to auto w rezultacie w najem i czy na osobę fizyczną czy firmę? Czy to jest ten najem All Inclusive VFS czy osobna firma?

Rata zdaje się dobra jeżeli to All inclusive, może w aucie za cenę ok 180k dałoby radę wyrwać za 1600 brutto na 48 miesięcy czyli pewnie podstawowy 85, to by wyglądało już nieźle.

Wziąłem ostatecznie w najem all inclusive na fizyczną przez VFS, 48msc, limit 10kkm rocznie, wpłata 35k netto, wartość auta katalogowo 180k, po rabatach 167k + opony zimowe 3k = 170k. Rata ok. 1600 brutto.