To ja w kwestii nawigacji tesli na polskiej ziemi - jednym słowem dobrze a w dwóch
nie dobrze 😎. Obwodnica Krakowa pół roku otwarta i nadal widoczna tylko na zdjęciach satelitarnych bo trasy tesla nie wytyczy! to samo S3 Świnoujście - Szczecin, prowadzi po drogach lokalnych obok eSki. Bieszczady to ludzie oglądali się za mną co ja tu robię 😁i od tego czasu nawigacja tesli straciła moje zaufanie całkowicie. Nawet w Krakowie prowadzi czasami po okolicy którą normalnie omijam szerokim łukiem bo korki są permanentnie.
Jeździłem audi, vw czy bmw i nawigacja firmowa prowadziła bezbłędnie. Czyli da się to zrobić dobrze ale pewnie z jakiegoś chorego powodu tesla musi zrobić to inaczej jak to zrobiła z wycieraczkami i przyciskami kierunkowskazów.
Jak nie znam trasy to zawsze mam telefon z google maps włączonym w celu korekty wymysłów tesli. Jak to już napisał w innym wątku kolega
@cooler firma tesla ma nasz rynek w czterech literach jeśli chodzi o nawigację, komunikację i ładowarki. Chociaż uczciwie trzeba przyznać że obecnie próbuje stawiać SuC i jak to się skończy to nawet w przyzwoitych miejscach będą huby po 12 i więcej ładowarek.