Ja wczoraj też się naciąłem na MOP Działowo: z racji że wczoraj miałem pierwszą wycieczkę poza okolice komina, trzeba się było doładować MOP Działowo kierunek na Łódź, piękna stacja GW, podjechałem, nie zwróciłem uwagi że wybrałem ładowarkę 50kW (na szczęście), karta Skody Powerpass, ładowanie 4,40 za kWh..., na infolini, że to nie jest ich stacja i ceny mogą sobie ustalać dowolnie, Na pytanie jak naładować w cenie akceptowalnej? Pani z GW: nie ma takiej możliwośći... Pierwsze łądowanie i taka wtopa... Przez to musiałam jeszcze Ionity w Kutnie odwiedzić: wrażenia zgoła odmienne....
Podpowiedzcie proszę, jak ładować auta w drodze w kosztach przyzwoitych, bo do GW jestem mocno nastawiony negatywnie... Wszystkie plusy aut na prąd przy takiej stawce za ładowanie tracą jakikolwiek ekonomiczny sens...
Podpowiedzcie proszę, jak ładować auta w drodze w kosztach przyzwoitych, bo do GW jestem mocno nastawiony negatywnie... Wszystkie plusy aut na prąd przy takiej stawce za ładowanie tracą jakikolwiek ekonomiczny sens...