krzyss
Pionier e-mobilności
Ale jest za duzy … to juz kolos…G6 nie ma sensu w tej cenie, lepiej już dołożyć i popatrzyć w kierunku G9 który jest o klasę lepszym samochodem od TMY
Ale jest za duzy … to juz kolos…G6 nie ma sensu w tej cenie, lepiej już dołożyć i popatrzyć w kierunku G9 który jest o klasę lepszym samochodem od TMY
Dokładnie, większy wcale nie znaczy lepszy. Wręcz przeciwnie jeśli nie potrzebujesz takich wymiarowAle jest za duzy … to juz kolos…
Przy takich cenach jest to realny scenariusz. Bez rabatów mogą nie przkroczyć poziomu kilku/klikunastu sztuk miesięcznie. Wyskoczyli z ofertą jakby byli uznaną od dziesięcioleci marką w Europie, tymczasem mało kto chce robić drogie eksperymenty.W salonie w Warszawie wycenili mi poliftowy performance na 252 tysiace. Bialy ze skorzana tapicerka i masazerem.
Absolutnie zadnego rabatu, cena jak w tesli stala.
Ladowanie ma byc bajeczne, ale ja to jednak sie boje ze za 5 lat xpeng uzna nasz rynek za maly i sie zawina.
W naszym wspólnym(klientów) interesie jest nie dawać się nabijać w butelkę, zwłaszcza chińskąPozycjonuja sie jako marka Premium i dlatego im chyba nie wypada sprzddawac tanio
Ale jak napisales, z takimi cenami moga sprzedawac kilkadziesiat samochodow rocznie. A to nie pozwoli utrzymac salonow i serwisu. Twierdza ze w Norwegii sprzedaja duzo, ale nie weeyfikowalem informacji.
Jak dla mnie powinni przy takim podejsciu owszem cenic sie, ale dawac spore rabaty zeby zachecic. Ja jestem troche narwany, jak by zrobili mi cene 200kzl za tego polifta to bym zaryzykowal, a tak … znow ogladam Y![]()