LukGD
Zadomawiam się
a ja powiem ze mozna, ale:
trzeba miec ladowarke ktora potrafi pracowac w trybie grid - czyli bez komunikacji ze slupkiem
znam takie 3ech firm, ale nie sa standardowo montowane w samochodach![]()
a ja powiem ze mozna, ale:
trzeba miec ladowarke ktora potrafi pracowac w trybie grid - czyli bez komunikacji ze slupkiem
znam takie 3ech firm, ale nie sa standardowo montowane w samochodach![]()
jedyne skuteczne rozwiazanie to folia ppf u detaileraMacie jakiś pomysł czym zabezpieczyć piano black na czas najmu arval?
ja to widze tak ze to jest gwarancja ford protect za okres 3-8 czyli te 4900 zl jest za 5 lat a nie za jeden rokAdmin grupy na fb Ford Explorer EV / Capri Polska wrzucił właśnie informację, że od piątku podwyżka dodatkowej gwarancji Ford Protect.
Napisał, że wzrost o 2300 PLN. Wcześniej ktoś tutaj pisał o kwotach poniżej 1 tys. za 3 rok.
W cenniku 4900. To jest cena za rok, jak to czytać?
View attachment 30749
OK. Ktoś słusznie zauważył na fb, że ten cennik od 1.08.2024 więc chyba nic się nie zmienia.ja to widze tak ze to jest gwarancja ford protect za okres 3-8 czyli te 4900 zl jest za 5 lat a nie za jeden rok
Około 4 tygodni u mnie wyszłoIle czekaliście na odbiór auta od podpisania umowy z BNP/Arval?
podpisalem umowe 15 lipca, wczoraj dostalem informacje ze zostala rozpoczeta rejestracja auta (ktora moze potrac do 5 dni)Ile czekaliście na odbiór auta od podpisania umowy z BNP/Arval?