Bonus Tesla przy wymianie -13 000 zł

ypl

Pionier e-mobilności
Daj znać jaka będzie wycena- będzie wiadomo jak liczą spadek wartości swoich samochodów :)
Pewnie, napiszę, nasza była odebrana około 30 marca 2023, przebieg 44k, zakupiony acc boost, stan idealny, sam jestem ciekawy wyceny, tak sobie ustaliłem w głowie, że po rabatach, dopłatach, mogę teraz dać 42k może 44k pln za białą z czarnym wnętrzem. Oczywiście żona nie chce znowu białej ale ja będę jabłko do jabłka porównywać. Dopłata do koloru czy białej tapicerki nie wlicza się w różnice w cenie. Nasz ygrek jest bezproblemowy, wkur.ił bym się gbym wymienił i miał drgania kierownicy...

mm-tesla

Posiadacz elektryka
Dzwonili z Tesli, po godzinie od złożenia wniosku. Dostałem info, że do 24h będzie wycena za Ygreka naszego, raczej nie wymienię ale kto wie :)
Kupowaliśmy w podobnym czasie pamiętam, no ja czekam jeszcze na większy zasięg, na aktualną wersję Y ciężko mi się zdecydować racjonalnie patrząc, powiedz na ile wycenili Twój, mój 55k przebiegu 130k

ypl

Pionier e-mobilności
Kupowaliśmy w podobnym czasie pamiętam, no ja czekam jeszcze na większy zasięg, na aktualną wersję Y ciężko mi się zdecydować racjonalnie patrząc, powiedz na ile wycenili Twój, mój 55k przebiegu 130k
Pamiętam też, ja większego zasięgu nie potrzebuję, mam inne auta, jak tylko dostanę wycenę to napiszę.

SpaJder

Zadomawiam się
Dzisiaj przy autach ze stocku nie ma opcji uwzględnienia Bonusu za odkup. Jeszcze wczoraj taka opcja była.
Ale chyba tylko przy tych, które są z rabatem (nawet jak była wcześniej przy nich opcja bonusu to i tak jej nie uwzględniali) - samochody nierabatowane widzę nadal mają "Opcję bonusu 13 000"

ypl

Pionier e-mobilności
Ale chyba tylko przy tych, które są z rabatem (nawet jak była wcześniej przy nich opcja bonusu to i tak jej nie uwzględniali) - samochody nierabatowane widzę nadal mają "Opcję bonusu 13 000"
Panowie, ale jaja, dostałem wycenę i robię wymianę na Junipera. Raz się żyje, będzie stealth Grey i białe skóry 🤣🤣🤣
Robiłem wczoraj wieczorem jazdę próbną, napisze też moje wrażenia.

macieeq

Fachowiec
Panowie, ale jaja, dostałem wycenę i robię wymianę na Junipera. Raz się żyje, będzie stealth Grey i białe skóry 🤣🤣🤣
Ekstra!
Super konfiguracja, mam taką samą, nic bym w niej nie zmienił ☺️

krzyss

Pionier e-mobilności
To ile ci wycenili ?