Na co dzień nie planuję używać, ale na wypadek konieczności parkowania pod sosnami właśnie (na kempingu), czy pozostawienia samochodu w obecności mojego kota, mogłoby się przydać. Zresztą, planuję okleić samochód folią kolorową, więc lakieru jako takiego nie porysuje, a może przynajmniej uchroni przed dziurami w folii.Pamietaj ze pokrowce rysuja lakier. Wiatr wieje, pokrowiec sie rusza i powoli niszczy lakier. Choc sa sutuacje kiedy jest niezbedny jak parkujesz pod sosnami czy innymi drzewami.
Cholercia cena zacna. Gdybym często używał moznaby przemyśleć ale do sporadycznych spanek szukam czegoś taaanszego.jak masz w ch..olere kasy to pewnie:
![]()
Snuuzu - Tesla Camping Mattresses
Discover the hotel-quality Tesla mattress for your next adventure. Enjoy ultimate comfort and convenience with a mattress that fits into a small duffel bag. Explore like never before. Your bed, anywhere.www.snuuzu.com
ale osobiście nie do końca rozumiem jak można tyle zapłacić za materac do samochodu.
na allegro masz o 100zł mniejPanowie, czy taka ładowarka jest coś warta? https://www.komputronik.pl/product/...hxR-e8rQBdToj-1oIXRc4ncD55lP2dyj6KcRwBa4SOYUp
Bardzo podoba mi się, że nie ma tej gruchyba środku. Nie wiem tylko czy można przez adapter podłączyć ją po 1 fazę.
A jest coś lepszego?na allegro masz o 100zł mniejbyła z ev repair ostatnio promka po 2200zł chyba na allegro)
masz też wersje bez lte:
chwalą, choć dość często sie psuje z tego co przeczytasz na forach, ale też dużo osób ją ma.
dobre pytanie, fajnie jakby sie ktos wypowiedział co używa jej dłuuuugoA jest coś lepszego?
Zależy czego potrzebujesz... Zencar za połowę tej kwoty działa równie dobrze. Fakt, że jest większym klockiem ale jeśli sporadycznie zabierasz na wyjazdy a głównie wisi w garażu (tak jak u mnie) to moim zdaniem jest to jedno z rozsądniejszych kosztowo rozwiązań.A jest coś lepszego?