Tesla Y Juniper - akcesoria oryginalne (i nie tylko)

PeBruY

Zadomawiam się
Pamietaj ze pokrowce rysuja lakier. Wiatr wieje, pokrowiec sie rusza i powoli niszczy lakier. Choc sa sutuacje kiedy jest niezbedny jak parkujesz pod sosnami czy innymi drzewami.
Na co dzień nie planuję używać, ale na wypadek konieczności parkowania pod sosnami właśnie (na kempingu), czy pozostawienia samochodu w obecności mojego kota, mogłoby się przydać. Zresztą, planuję okleić samochód folią kolorową, więc lakieru jako takiego nie porysuje, a może przynajmniej uchroni przed dziurami w folii.

autorus

Posiadacz elektryka
jak masz w ch..olere kasy to pewnie:

ale osobiście nie do końca rozumiem jak można tyle zapłacić za materac do samochodu.
Cholercia cena zacna. Gdybym często używał moznaby przemyśleć ale do sporadycznych spanek szukam czegoś taaanszego.

oski

Referral: Zyskaj 1000 km przy zakupie Tesli
Panowie, czy taka ładowarka jest coś warta? https://www.komputronik.pl/product/...hxR-e8rQBdToj-1oIXRc4ncD55lP2dyj6KcRwBa4SOYUp

Bardzo podoba mi się, że nie ma tej gruchyba środku. Nie wiem tylko czy można przez adapter podłączyć ją po 1 fazę.
na allegro masz o 100zł mniej:(była z ev repair ostatnio promka po 2200zł chyba na allegro)

masz też wersje bez lte:

chwalą, choć dość często sie psuje z tego co przeczytasz na forach, ale też dużo osób ją ma.

oski

Referral: Zyskaj 1000 km przy zakupie Tesli

margielm

Fachowiec
Ja mam i jestem bardzo zadowolony. Na razie używam w podróżach i w domu (od miesiąca). A jeśli chodzi o ceny to na amazonie było najtaniej.

Jaceq

Pionier e-mobilności
A jest coś lepszego?
Zależy czego potrzebujesz... Zencar za połowę tej kwoty działa równie dobrze. Fakt, że jest większym klockiem ale jeśli sporadycznie zabierasz na wyjazdy a głównie wisi w garażu (tak jak u mnie) to moim zdaniem jest to jedno z rozsądniejszych kosztowo rozwiązań.

wtyk

Zadomawiam się
kumam. Mam nowy dom i dobra rozdzielnice to i zabezpieczenia wszelkie są. Walboxa nie potrzebuje, no może kiedyś jak dojdzie drugi elektryk.

A teraz z innej beczki. Jak z dywanikami na "każdą" pogodę? Te tesli za grubą kasę są dobre? warte ceny czy szukać czegoś innego?

Najnowsze dyskusje