Dziwne ceny stockowych samochodów

krzyss

Pionier e-mobilności
Niebieska jest bardzo ladna na zdjeciu, ale jak keep wszystkie razem widzialem na zero to zdecydowanie wygrywa bordowa.
Ja ja nazywam czerwona, nie lubie czerwonego, ale z bialym srodkiem wyglada tak ze szczeke mozna zbierac z podlogi ;)

krist

Posiadacz elektryka
Pewnie twoja nie dojechala i chcieli wcisnac inna :)
I co wziales ? Niebieska ladniejsza niz szara ;)
szarą, bo na szczęście jednak dojechała. Niebieski to był mój 2 wybór, no może 3 po czarnej. Czerwona jest taka bardzo in your face, a z białym wnętrzem to już tylko złoty łańcuch i kręcimy teledysk rapowy.

Electro

Zadomawiam się
szarą, bo na szczęście jednak dojechała. Niebieski to był mój 2 wybór, no może 3 po czarnej. Czerwona jest taka bardzo in your face, a z białym wnętrzem to już tylko złoty łańcuch i kręcimy teledysk rapowy.
Nie mam łańcucha, teledysków nie kręcę chociaż z Taco mi po drodze.
W mojej ocenie szara z czarnym środkiem jest typowym wyborem dla kogoś kto wcześniej posiadał Golfa w TDI żeby sąsiada nie denerwować :)
Na szczęście każdy wybiera pod siebie i swój gust dlatego przypisywanie twojego czy mojego scenariusza dla danej konfiguracji jest całkowicie idiotyczne i niepotrzebne.
Po odbiór mojej M3P w sobotę wybrał się ze mną kolega i pierwszy hejter EV :) Pani od progu próbowała go namówić na niebieska 3P z Stoq. Zapytałem skąd maja tyle aut wolnych... odpowiedziała ze sporo ludzi zrezygnowało i im zostały. Namawiają innych do wyboru gotowych gdyż jeśli do końca miesiąca ich nie sprzedadzą wrócą do DE gdzie rozejdą się w jeden dzień.
Takie wyjaśnienie zostało mi przedstawione wiec nieśmiało przekazuje :) Miłej niedzieli ✌️

Bronek

Pionier e-mobilności
Pogodze Was. Biała i tylko biala z białym wnętrzem ( nie mam błąd). Bo biały Tesli nie jest biały a taki lekko nawet rózowy, perłowy.
ALE WSZYSTKIE SĄ ŁADNE..... tylko cholera musza być czyste ;-(. I tu Hund begraben jest

krzyss

Pionier e-mobilności
Biala, bo bez doplaty ;)
Ale biale wnetrze no..... nie, moze gdyby to prawdziwa krowa byla to tak, ale nie podoba mi sie bialy skaj...

Bronek

Pionier e-mobilności
Myślisz... że ze sknerstwa? ;-)
Nie, bo kiedys to biala byla nawet najdroższa. to sie zmienia
zona wybierała a ja głupek czarne wnetrze bo psy!! BŁĄD - psy nie jeżdżą prawie wcale dlatego zrobiłem wiejski tuning
Niebieskiego ie lubimy, szary, metaliczny to 90% samochodów
Czerwony mialem tuz przed Teslą. SSRa i takiej zajeb.. czerwieni jak ten Chevy Tesla niestety nie ma! Ale myślałem o czerwieni
Czarnego mam Leafa i to brudas wieczny, małem kilka czarnych i zawsze żałowalem ( ale Nissan miał paskudne inne kolory w Leafie) _
Krowy nie będzie, trend i kwita.
20200123_070025-1032x581.jpg
20180506_124317.jpg

Last edited:

krzyss

Pionier e-mobilności
Pisalem o sobie, wzialem bialy bo bez doplaty, a inne kolory mnie nie oczarowały, niebieski fajny ale to bardziej w granat juz wpada.
O matulu, jak pisaleśo Chevy to nie wiedzialem ze to o takim (jakos nie pamietalem modelu), i ty mowisz ze tesla pod sklepem robi WoW ? ten SSR to musial byc dopiero szok dla ludzi ;)

Electro

Zadomawiam się
W moim przekonaniu samochód powinien być „jakiś”! Moja M2C była pierwszą pomarańczową dostarczoną do 4RP. 3/4 wybieranych M2 to srebrne z czarnym środkiem. Oczywiście o gustach się nie dyskutuje i niech każdy wybiera co mu się podoba natomiast ja bym nie zamienił pomarańczowej M2 i czerwonej 3P na nic innego :)

ps. Czarna skajka-niepękajka jest bez wątpienia bardzo prestiżowa i wyszukana :)

8CAEA122-7B84-4F0F-BACE-33ECF605C2B9.jpeg