Nie chcę Ciebie martwic, ale przejrzyj umowe zamówienia:...Mam nadzieję, że dla Tesli moja umowa jest wiążąca i nie podbiją mi ceny.
no to nie fajnie, a jak to uargumentowali? mówili coś?No i już wszystko wiem, zadzwoniłem i cena dla mnie pójdzie w górę o 5 tyś zł co najmniej. Straszna lipa.
wiesz przynajmniej dali Ci wybór 😄 😄 a tak na serio to przypuszczam ze może być trochę więcej samochodów nieodebranych teraz. Gdzieś na TwarzoKsiazce widziałem oferty ze ludzie zamówili TM3 i teraz szukają kogoś kto może ten jeszcze nieodebrany samochód od nich odkupić. Co do formalności to nie wiem co musisz załatwiać ale z Leasingiem to spokojnie w tydzień dasz rade.W skrócie, jeśli wezmę teraz samochód który mają to mogę go dostać po cenie którą mam w umowie BO NIE MAJĄ MOJEGO SAMOCHODU a jeśli się przesunę na kolejny kwartał to cena rośnie bo taka polityka firmy. I teraz albo w przyszłym tygodniu się zdecyduję i na gwałt załatwię sobie wszystkie papiery i zapłacę (niemałą w końcu) fakturę i wezmę kolor który mają (szary) albo proszę pana pięć tysięcy w górę.
//EDIT nie mam jeszcze pewności czy tylko 5 tyś.
tak dokladnieAle po co oni szukają kupca? Przecież mówią, że nie odbiorą i 500 zł stracą? Czy dla tych właśnie 500 zł?