"Prawie", być może nawet bym był w tych okolicach, ale zmiany planów świątecznych i byłem bardziej na wschód.Wczoraj mijałem się z czerwoną 3okolice Barlinka, ciekawe czy to nie któraś z tych dwóch
![]()
Ale przeciez to sie chwyta za blotnik i unosi auto… zawsze tak robili i ten 1cm wystarczal.U mnie przy naprawie opony (wkręt...) też był problem z prześwitem między ziemią a gumowym padem i nie mieścił się podnośnik, ale spryciarze wypadli na pomysł szybszy niż zmiana stanowiska - podsunęli klocek pod oponę i prosili lekko cofnąć. Auto wjechało kołem na klocek i podniosło prześwit to te kilka cm, których brakowało dla podnośnika
Tylko ja nie wiem czy w tych naszych Teslach błotniki by wytrzymały takie operacje 🤦Ale przeciez to sie chwyta za blotnik i unosi auto… zawsze tak robili i ten 1cm wystarczal.
wytrzymujaTylko ja nie wiem czy w tych naszych Teslach błotniki by wytrzymały takie operacje 🤦
Toż to będzie wątkobójstwo.. 🤣 (hmm.. to brzmi prawie jak Bronkobójstwo.. grzech byłby straszliwyCzy dziś o północy zamykamy ten wątek ?![]()
O to był by dobry pomysł !!! Nowy wątek Bronek i sympatycy i tam przenieść dyskusje.Toż to będzie wątkobójstwo.. 🤣 (hmm.. to brzmi prawie jak Bronkobójstwo.. grzech byłby straszliwy)
Pozdrawiam
No to nie życzę Tobie żebyś tu musiał bawić do grudnia ale 2022 rokuJa jeszcze nie mam docelowej rejestracji więc jeszcze trochę tu zabawię ;-)