Boombox Tesla najnowsza aktualizacja

Ol3k

Nowy na Forum
Zastananawiającym jest to że na niżej prezentowane filmiku Daniel (od 07:00) ma dostępne opcje, które nie są dostępne w naszym kraju.

Po kontakcie z Tesla otrzymałem informację że w naszych testach nie jest to możliwe.
Czy ktoś może znalazł rozwiązanie tego problemu abyśmy również korzystali z wersji boomboxa w Naszych Teslach 3?

p0li

Pionier e-mobilności
Po kontakcie z Tesla otrzymałem informację że w naszych testach nie jest to możliwe.
Czy ktoś może znalazł rozwiązanie tego problemu abyśmy również korzystali z wersji boomboxa w Naszych Teslach 3?

kolega z pracy odebral przed swietami LR i wczoraj prezentowal ten pokaz swiatlo i muzyka, a ze ma swiatla matrixowe (bo tego na filmie u DG nie widzialem) to na scianie wyswietlal napis tesla
no i przyokazji okazalo sie ze ma zaparowane obie tylne lampy wiec poszedl ticket do serwisu

Last edited:

chewbacca

Posiadacz elektryka
Zastananawiającym jest to że na niżej prezentowane filmiku Daniel (od 07:00) ma dostępne opcje, które nie są dostępne w naszym kraju.

U mnie działa.
U mnie też działa. SR+ z Q4 (odebrana miesiąc temu).

Zarek1988

Posiadacz elektryka
kolega z pracy odebral przed swietami LR i wczoraj prezentowal ten pokaz swiatlo i muzyka, a ze ma swiatla matrixowe (bo tego na filmie u DG nie widzialem) to na scianie wyswietlal napis tesla
no i przyokazji okazalo sie ze ma zaparowane obie tylne lampy wiec poszedl ticket do serwisu
Jak się temat lamp u niego skończył? Wymienili czy powiedzieli, że ten typ tak ma, i dopóki nie ma akwarium to nie wymienią?

Michal

Moderator
no i przyokazji okazalo sie ze ma zaparowane obie tylne lampy
Dobrze, że zwróciłeś mu na to uwagę, bo jeszcze za długo cieszyłby się autem ;)

krzyss

Pionier e-mobilności
Mam juz pomysl jak wymusic wymiane zaparowanych lamp…
Zatrzymujesz sie przy drogowce idziesz do Panow Policjantow mowisz jak jest ze lampy zaparowane i zeby zatrzymali dowod rejestracyjny.
Potem z tym zatrzymaniem do tesli na wymiane i na przeglad. Tylko chyba ten przeglad z 80.- kosztuje taki po zatrzymaniu. Ale cyk i masz odrazu lampy wymienione. Nie wierze ze tesla odmowi wymiany przy zatrzymanym dowodzie.