Podeszli do tematu racjonalnieKamera . Komunikat " wyczerpano limit dzienny danych" I wcale długo nie było
mam w garażu router LTE tylko dla auta. Ciekawe czy mimo tego obowiązuje mnie limitPodeszli do tematu racjonalniespotifaje, netflixy, jutuby, dużo danych żre i do tego jeszcze kamera, która niestety zarzyna upload, którego w sieciach mobilnych jest wielokrotnie mniej niż w kierunku do nas. Stąd pewnie taki ruch, żeby ograniczać do ilości danych.
Sprawdźmam w garażu router LTE tylko dla auta. Ciekawe czy mimo tego obowiązuje mnie limit![]()
raczej leci po ich LTE tylko że to jest malutki obrazeczek wysyłany na apkę, pewnie śladowe ilości danych. chyba że nie ma dodatkowej kompresji i tesla wysyła to tak jak nagrałaSprawdź
Wszystko zależy od tego gdzie założyli ten limit - czy po stronie auta, czy po stronie serwera, który podaje Ci dane.
Inna kwestia - czy do wysyłania obrazu na 100% wysyła dane przez WiFi?
Ja w Sce sprawdzałem kiedyś i nie wszystko leciało po WiFi - ale to był wąski zakres danych, które i tak wymieniał po LTE.
Potwierdzam, przed 21:00 przez nieco ponad pół godziny i potem w okolicach 21:30 jeszcze na chwilę.kod 503