FSD - doświadczenia i informacje

kaziwich

Posiadacz elektryka
Uzywacie wizualizacji na ekranie czekajac na zielone swiatlo?
Ja ostatnio coraz czesciej szczegolnie kiedy podjade za blisko do swiatel albo kiedy zimą slonce swieci nisko na horyzoncie i ciezko jest golym okiem rozpoznac ktory kolor sie swieci. Zauwazylem, ze tesla robi to duzo sprawniej niz ja, chociaz zdarzyla mi sie sytuacja, kiedy nie mogla rozpoznac i uznala, ze zadne sie nie swieci. Ciekawe jak to rozwiazujem FSD beta. Disengagement?

danielm

Pionier e-mobilności
Uzywacie wizualizacji na ekranie czekajac na zielone swiatlo?
Ja ostatnio coraz czesciej szczegolnie kiedy podjade za blisko do swiatel albo kiedy zimą slonce swieci nisko na horyzoncie i ciezko jest golym okiem rozpoznac ktory kolor sie swieci. Zauwazylem, ze tesla robi to duzo sprawniej niz ja, chociaz zdarzyla mi sie sytuacja, kiedy nie mogla rozpoznac i uznala, ze zadne sie nie swieci. Ciekawe jak to rozwiazujem FSD beta. Disengagement?
tak, używam często, mam 185 wzrostu i jak jestem pierwszy na światłach to musze sie wychylać żeby zobaczyć a tak mam wszystko na ekranie. używam również tego dzwięku ponaglającego jak się zapaliło zielone choć często pika gdy zapali się zielone dla innego pasa albo strzałka