Boko
Fachowiec
Ale cyberpunk moze 5 fps na Atomie wyciagnie, wiesiek max 8 fps 😎Patrząc na te Wasze stresy związane z czekaniem, to się cieszę, że auto w ubiegłym roku z placu kupiłem. Trzymam kciuki 👍
Ale cyberpunk moze 5 fps na Atomie wyciagnie, wiesiek max 8 fps 😎Patrząc na te Wasze stresy związane z czekaniem, to się cieszę, że auto w ubiegłym roku z placu kupiłem. Trzymam kciuki 👍
No to jest najbardziej komfortowa opcja.Patrząc na te Wasze stresy związane z czekaniem, to się cieszę, że auto w ubiegłym roku z placu kupiłem. Trzymam kciuki 👍
Za każdym postem???po raz 100 proszę o podawanie konkretnej wersji
naprawdę ułatwi nam to wywnioskowanie jak wygląda algorytm przydzielania VIN
domyślam się z opisu ze to nie postawa LR biała kwalifikująca się na dotacje?
sam dzwoniłeś czy oni dzwonili ?
Ja do nich dzwoniłemZa każdym postem???
TM3P
Sam nie wierze, że to co usłyszałem to odpowiedź ze 100% pewnością, dlatego jak nie zobaczę to nie uwierzęNo to kto mowi prawde? tomwroclaw czy ostrie?
Telefon do Mariusz Starz - Tesla Polska dzisiaj 15:20.
Moje pytania do niego/ odpowiedzi:
1. Nie mam jeszcze VIN / bo jeszcze dla Pana nie ma przydzielonego
2. Kiedy odbiór samochodu marzec??? / nie obiecuję że marzec
3. Czy mam wypełniać ostatni punk o płatności? / Nie bo mam zaznaczony leasing PKO
4. Czy Będzie nowy komp w samochodzie?/ tak będą wszystkie udogodnienia wraz z nowym kompem
5. Jak przyśpieszyć odbiór? / A załatwiony ma Pan Leasing? - tak mam pierwsza wpłata zrobiona czekamy na was (tesla) - jestem gotowy z dnia na dzień - ok. odnotuję w systemie co prawdopodobnie przyśpieszy odbiór, kosztem tych co nie przejdzie im leasing , co nie mają załatwionego nic itp.
Jak chcesz grać w Cyberpunka w Tesli?Ale cyberpunk moze 5 fps na Atomie wyciagnie, wiesiek max 8 fps 😎
No tak jak to bylo pokazane na pokazie wydawanie Modelu S plaidJak chcesz grać w Cyberpunka w Tesli?
Ale to jest w S a nie w 3…No tak jak to bylo pokazane na pokazie wydawanie Modelu S plaidView attachment 3856