Uff. Powiem tak wole nawet T3 performens. dam do tapicera, dorobie dmuchanie w tyłek, masaż wyjdzie taniej i bedzie Przyjemniej.!!!!
To auto dla długich tras, ale nie z tym pilotem, pakiet internetowy do dokupienia. Radyjko dobre ale to nie sala koncertowa jest ciuchutko i inne auta też mają dobre audio ( nie mój priorytet) a w ostateczności mozna dać w tych innych do zrobienia i tez bedzie taniej.
Cisza, i w trybie komfort sie buja. Czuć masę. Hamowanie jak tankowcem. Pewnie i długo. Przeglądy wymagane. maska z przodu zabita na amen. bagażnik świetny bo liftback. Tył to raczej na dwie osoby
Te ledy??? na pokaz. Aluminium wajhy itp pachnie mi tandetnie. Trzeci ekran dla ekranu aby wypełnić przestrzeń
HUD bardzo fajny!!!!!! Auto zwrotne bo tylna os się skręca.
Jazda nudna. Czuć to opóżnienie, to nie jest pszczółka T3. DUŻO tych przycisków fizycznych i wirtualnych i opcji. W Tesli spokojnie ogarniam wszystkie ustawienia podczas jazdy. Tu bym się zkichał, zabił i spocił..
Drzwi się same nie zamykały.
Ponad 700 tys ten egzemplarz. nawet gdyby był w cenie ok 400- 500 Na dzień dzisiejszy czas Mercedesa dla mnie nie przyszedł.
Ale HUD im wyszedł, ten jest najbardziej udany. To mi zostało w pamięci najbardziej, a HUDa nie za bardzo lubiłem zawsze coś. Ufff co za ulga
View attachment 3865