solik

Pionier e-mobilności
I jak tam wieści z pola boju? U mnie milczą jak zaklęci...
autenti na rok bylo robione w tym tygodniu, podpisane poszlo do BOS

poprzednia poprawka z 5 stycznia nie przeszla bo bylo podpisane epuapem na ktory jednak zgody nie ma :)

Halczyn

Zadomawiam się
Wersja Acenta w starej wesji z pompa ciepla, wiec ledy chyba ma. Wiem , ale przez 2 lata podejrzewam, ze nadal te chademo beda na GW. Gosc z masterlease mowil , ze czekaja na rzut 150 leafow i cena moze byc lepsza, w polowie lutego niby maja je miec. Jakby ten leaf byl za 750 netto plus ubezpieczenie to chyba juz bym wzial .Pozyjemy zobaczymy

solik

Pionier e-mobilności
anyway masterlease to tacy sami bajkopisarze jak wszyscy z najmow dlugoterminowych, ani nic szybciej (poki co pko i inni odbijaja sie od takich samych problemow z BOS bank jak Arval albo i gorzej) nie bedzie z dotacja a auto z mala bateria, stare technologicznie i moze i z wykupem ale finalnie zapewne 115-120% za calosc wiec nikt tego nie wykupi

Halczyn

Zadomawiam się
Ja tego nie chce wykupic :)

jakniejatokto

Posiadacz elektryka
Update, znowu cytat: "Umowę o dotację którą przesyłą BOŚ" czyli de facto nic nie wiadomo

Skoro jest decyzja z BOŚ o przyznaniu dotacji to teraz piłeczka jest po stronie firmy leasingowej - podpisanie umowy leasingu + wydanie samochodu, dopiero po tym umowa dotacji z BOŚ.

Ciśnij Arvala o przygotowanie dokumentów!

wacu

Zadomawiam się
Skoro jest decyzja z BOŚ o przyznaniu dotacji to teraz piłeczka jest po stronie firmy leasingowej - podpisanie umowy leasingu + wydanie samochodu, dopiero po tym umowa dotacji z BOŚ.

Cisnąć mi się chciało ich jeszcze przed feriami, teraz malutkim Stonic'iem jade na narty w niedzielę do Zieleńca, więc ciśnienie mi zeszło :D

Piernik

Posiadacz elektryka

Umowa dotacji akurat jest opublikowana jako wzór i to zarówno na stronie gov jak i BOŚ.
Więc nie powinno być problemu.

Halczyn

Zadomawiam się

Najnowsze dyskusje