Krucjata przeciwko elektromobilności

Bronek

Pionier e-mobilności
Ja jestem dociekliwy
I musi o ten Chromosom pciowy chodzi... Walniety jest i gościu nie ma w konsekwencji jaj?

Ale chyba to jest chłopak, co lubi pojeździc sobie witualnie w gierkę na konsole czy kompa SRX Experience. I marzy o brumbrum brum by było jak w tej grze.

SmartSelect_20220131-142928_Brave_copy_1024x575.jpg

Last edited:

Łukasz Bigo

Pionier e-mobilności
Członek redakcji
Jak się czujecie jako plaskoziemcy?

View attachment 3979
(Komentarz do artykułu :))

Ups. O ile się nie mylę, ten nick wypracował bana na Elektrowozie. To wpływa na percepcję społeczności, niechęć do niej itd. Niestety, nic nie poradzę :/ Myślę, że rację ma Pan Bronek, który zwraca uwagę na to, że na ulicach coraz więcej widać elektryków. Szkoda mi tylko, że ludzie są tak zamknięci, "nie, bo nie", jak moja ś.p. Babcia. Ale to też może mieć jakieś tam uzasadnienie ewolucyjne... Ach joj.

Co do płaskiej Ziemi, to chyba już kiedyś zamieszczałem podobny obrazek. Zawsze mnie on śmieszy :)

Attachments

• Płaska Ziemia - Układ Słoneczny.jpg
    Płaska Ziemia - Układ Słoneczny.jpg
    46,3 KB · Liczba wyświetleń: 68

Bronek

Pionier e-mobilności
nie, bo nie", jak moja ś.p. Babcia. Ale to też może mieć jakieś tam uzasadnienie ewolucyjne... Ach joj.
Jak najbardziej ma uzasadnienie... Raz czy dwa slusznie odstąpiła od swej reguły i oto mamy Pana Łukasza Bigo.
Ewolucyjnie chyba też poszlo do przodu?
:)

Norbert

Posiadacz elektryka
Co do płaskiej Ziemi, to chyba już kiedyś zamieszczałem podobny obrazek. Zawsze mnie on śmieszy :)
ZIEMIA NIE JEST PŁASKA!!!

Nie chce mi się tłumaczyć już milionowy raz! Ziemia jest wklęsła! Dlaczego? Dwa niepodważalne dowody i nie chce mi się więcej wymieniać.

1. Gdyby była płaska to by się woda wylała.
2. Wystarczy popatrzeć jak się buty wycierają, no nie ? :) Ogólnie trochę z przodu, trochę z tyłu, taka łódeczka...

Last edited:

Norbert

Posiadacz elektryka
Jak się czujecie jako plaskoziemcy?
:rolleyes: jestem fanbojem tesli, fanbojem elektryków, przykro mi się jakoś zrobiło :( to określenie to taka aberracja normalności... :(

Czy ze mną jest coś nie tak ? patrząc na mnie przez pryzmat tego, że ostatnia moja przygoda z ICE to jak jechałem nim na przegląd, który się skończył mu 4 miesiące temu?

JareG

Pionier e-mobilności
Czy ze mną jest coś nie tak ? patrząc na mnie przez pryzmat tego, że ostatnia moja przygoda z ICE to jak jechałem nim na przegląd, który się skończył mu 4 miesiące temu?
O! Dobrze, żeś mi przypomniał.. w jednym jakoś tak na początku lutego mi się przegląd kończył.. i OC :D Muszę poszukać dowodu rej.

Pozdrawiam

JareG

Pionier e-mobilności
No wiem, że można.. 🤣

Pozdrawiam

Last edited: