Boko
Fachowiec
TakZastanAiam się czy jak jest potrzeba akceptacji niższego zasięgu tk czy to oznacza ze jest procesor lepszy (amd ryzen?)
TakZastanAiam się czy jak jest potrzeba akceptacji niższego zasięgu tk czy to oznacza ze jest procesor lepszy (amd ryzen?)
W sprawie samego terminu nikt go nie potwierdzał, ale kontakt z opiekunem mam na bieżąco mailowy. Zakładam, że wyznaczony termin jest mocno orientacyjny i jak tylko samochód zostanie zarejestrowany to się dogadamy.Wcześniej ktoś dzwonił grzecznie zapytać czy chcesz wtedy odbierać ? (po pierwsze ten dzień a po drugie czy ten kwartał Tobie odpowiada).
Ok dziekiW sprawie samego terminu nikt go nie potwierdzał, ale kontakt z opiekunem mam na bieżąco mailowy. Zakładam, że wyznaczony termin jest mocno orientacyjny i jak tylko samochód zostanie zarejestrowany to się dogadamy
Moze te osoby ktorym sie ostatnio zaktualizowalo tez dodadza to info do trackera? Wszyscy bedziemy mieli poglad o skali postepuJa "mam" Pana Mateusza i bardzo sobie chwalę. Odpowiada szybko — mail lub telefon. Konkretów brak, oprócz "raczej", ale przynajmniej jest z kim pogadać, a nie tylko odbijać się od ściany i swoich domysłów.
Z braku laku stworzyłem taką tabelkę ze statusami zamówień. Liczyłem na to, że wyjdzie tam jakaś prawidłowość, jakaś logika, ale wygląda na to, że nie ma żadnego wzoru dosłownieAlbo ja go nie widzę.
![]()
Model 3 i Y zamówienia vs odbiory Q1 2022
docs.google.com
czyli opiekun wiedział ze chcesz odebrać teraz a nie np za jakiś czasOk dzieki
Zginal mi link… moze dorzuci w swoim podpisie tak jak inni trzymaja linki historyczne linki do referali?Moze te osoby ktorym sie ostatnio zaktualizowalo tez dodadza to info do trackera? Wszyscy bedziemy mieli poglad o skali postepu
a miales komunikat o zmianie zasiegu?
Zginal mi link… moze dorzuci w swoim podpisie tak jak inni trzymaja linki historyczne linki do referali?
Dzieki , zrobione![]()
Model 3 i Y zamówienia vs odbiory Q1 2022
docs.google.com