Pierwsze dostawy w 2022

neq

Zadomawiam się
Wcześniej ktoś dzwonił grzecznie zapytać czy chcesz wtedy odbierać ? (po pierwsze ten dzień a po drugie czy ten kwartał Tobie odpowiada).
W sprawie samego terminu nikt go nie potwierdzał, ale kontakt z opiekunem mam na bieżąco mailowy. Zakładam, że wyznaczony termin jest mocno orientacyjny i jak tylko samochód zostanie zarejestrowany to się dogadamy.

nyknow

Fachowiec
W sprawie samego terminu nikt go nie potwierdzał, ale kontakt z opiekunem mam na bieżąco mailowy. Zakładam, że wyznaczony termin jest mocno orientacyjny i jak tylko samochód zostanie zarejestrowany to się dogadamy
Ok dzieki

Boko

Fachowiec
Ja "mam" Pana Mateusza i bardzo sobie chwalę. Odpowiada szybko — mail lub telefon. Konkretów brak, oprócz "raczej", ale przynajmniej jest z kim pogadać, a nie tylko odbijać się od ściany i swoich domysłów.
Z braku laku stworzyłem taką tabelkę ze statusami zamówień. Liczyłem na to, że wyjdzie tam jakaś prawidłowość, jakaś logika, ale wygląda na to, że nie ma żadnego wzoru dosłownie :) Albo ja go nie widzę.

Moze te osoby ktorym sie ostatnio zaktualizowalo tez dodadza to info do trackera? Wszyscy bedziemy mieli poglad o skali postepu

Sfotek

Posiadacz elektryka
Moze te osoby ktorym sie ostatnio zaktualizowalo tez dodadza to info do trackera? Wszyscy bedziemy mieli poglad o skali postepu
Zginal mi link… moze dorzuci w swoim podpisie tak jak inni trzymaja linki historyczne linki do referali?

tomwroclaw

Fachowiec
IMG_20220205_183240.jpg

Właśnie zmienili mi odbiór z 3 marca 2022 na 22 lutego :)