wacu
Zadomawiam się
@solik wygląda na to, że usługa telematyki to Arval ActiveLink. https://artel-solutions.biz/telematics-web/
To jest z pazdziernika chyba jak dobrze pamietam, ale teraz dokładnie widze to w umowie u siebie do podpisania w Autenti.z kiedy to? na stronie teraz jest zupelnie cos innego
to jest z oponami, dodatkowe 200 netto pewnie w racie a jak chcesz wymienic co sezon to jest jeden wielki cyrk i nie polecam tego wariantufabryczne letnie 3 lata przetrzymaja spokojnie a zimowki mozna sobie samemu kupic poza sezonem i nie byc skazanym na jezdzenie do warsztatu ktory oni wskaza
Kupujesz nowe wielosezonówki i po problemie, wychodzi taniej.No i mam teraz zagwozdkę..![]()
Do TM3 Michelin Pilot Alpine czyli top opona 3100 brutto plus zimowanie i wymiana 250 bruttoOpony to 150 netto z tego co wiem.
EDIT. Za lepsze opony 17" do Kia Stonic dawałem teraz 2k netto, ale nie sprawdzałem ile kosztują dobre opony zimowe do TM3
Czekaj, czy ja dobrze liczę…?Tutaj zestawienie dla 20k km rocznie na 3 lataView attachment 4118
widoczna jest dopłata 5000 za lakier (niebieski).
Źle liczysz. Zapomniałeś dodać 29700 opłaty wstępnej. Z tego co wiem to jeszcze liczą coś za serwis którego nie ma. Zawsze mówiłem że Arval to lichwa i chcieli mnie tu zjeść.Czekaj, czy ja dobrze liczę…?
Jako osoba fizyczna w ciągu trzech lat musiałbym zapłacić im 112 000 zł i oddać im samochód po tych 3 latach?