No wiec okazuje sie jednak ze to na polisie to juz jest finalna wartosc pojazdu, a nie + Vat... czyli PZU zaniza.TM3LR po roku wycena PZU 179.470 netto+50%VAT
Składka OC/AC/NW 4.454 tj. 2.48% (i tak wzrosło, bo przy zakupie było 2,18%)
dla jednoroczniaka tak wyceniają:No wiec okazuje sie jednak ze to na polisie to juz jest finalna wartosc pojazdu, a nie + Vat... czyli PZU zaniza.
netto+50%VAT | 179 470 |
netto | 160 960 |
brutto | 197 980 |
Leasing czy osoba prywatna ? masz znizki/zwyzki ? Wycena pojazdu jak u wszystkich, a kwota troche duza... Probowales w Generali ?Dostalem dzis propozycje ubezpieczenia AC rocznej tesli 3LR. Samochod zostal wyceniony na 194kpln, przebieg 28kkm. Najtansza oferta pzu - 11.963pln. Czy ja robie cos zle?
Osoba prywatna, mam zwyżkę incydentalna z poprzedniego samochodu i znizki pzuLeasing czy osoba prywatna ? masz znizki/zwyzki ? Wycena pojazdu jak u wszystkich, a kwota troche duza... Probowales w Generali ?
To ile w sumie masz znizki z AC ?Osoba prywatna, mam zwyżkę incydentalna z poprzedniego samochodu i znizki pzu
Nie rozumiem, nie mogłeś kupić ubezpieczenia przez rozmowę telefoniczna z konsultantem to wziąłeś u konkurencji za 2x więcej?Ja sprawdzalem ale bardzo slaba oferte dla mnie mieli. Nie bylo oferty online tylko przez telefon.