Pierwsze dostawy w 2022

Pioter

Zadomawiam się
Tak apropo udogodnień 2022 -czy wszyscy odebrali z nowym prockiem, czy zdarzyło się że ze starym?
Ja z poniedziałku mam przełożony odbiór na czwartek TM3P i ciekawy jestem co będzie.

nyknow

Fachowiec
Czy
Tak apropo udogodnień 2022 -czy wszyscy odebrali z nowym prockiem, czy zdarzyło się że ze starym?
Ja z poniedziałku mam przełożony odbiór na czwartek TM3P i ciekawy jestem co będzie.
Czym spowodowane przełożenie - wiesz ? Po stronie Twojej/leasingu jakieś opoznienie czy po stronie tesli jakieś dokumenty itd?

ml000

Zadomawiam się
Ja odebrałem w piątek TM3P i jest nowy procek. Auto rewelacja ;
49337D09-69D7-4EE3-A157-D803EE02701C.jpeg
959078FB-29DB-415E-88E9-28A85B2C8567.jpeg

Last edited:

Pioter

Zadomawiam się
Czy

Czym spowodowane przełożenie - wiesz ? Po stronie Twojej/leasingu jakieś opoznienie czy po stronie tesli jakieś dokumenty itd?
Po stronie leasingu, nie przeszła płatność, brak od tesli oświadczenia że samochód jest do odbioru w wawie, opiekun leasingu był 2 dni na urlopie i nie było kontaktu tesli z nim.
Miał być poniedziałek jest czwartek 😭

SkropMe

Zadomawiam się
Czy jak mam zamówiony samochód z odbiorem na Luty i pojawi się teraz auto dostępne takie samo to mogę zadzwonić i normalnie wydadzą mi go jako tamto zamówione czy nie ma opcji?

Sfotek

Posiadacz elektryka
Czy jak mam zamówiony samochód z odbiorem na Luty i pojawi się teraz auto dostępne takie samo to mogę zadzwonić i normalnie wydadzą mi go jako tamto zamówione czy nie ma opcji?
Jak maja takei autko i ogarniesz wszystko w marcu to jest taka szansa

Frunek

Fachowiec
Dziś znów wysyp TM3 dostępnych od ręki. Nawet są dwa białe LR łapiące się pod dopłaty, jeśli ktoś odpisuje 100% i bierze w użytkowanie tylko firmowe (wtedy limit to 276750 zł):
1647253419316.png