Czym spowodowane przełożenie - wiesz ? Po stronie Twojej/leasingu jakieś opoznienie czy po stronie tesli jakieś dokumenty itd?Tak apropo udogodnień 2022 -czy wszyscy odebrali z nowym prockiem, czy zdarzyło się że ze starym?
Ja z poniedziałku mam przełożony odbiór na czwartek TM3P i ciekawy jestem co będzie.
Ja odebrałem w piątek TM3P i jest nowy procek. Auto rewelacja ;Tak apropo udogodnień 2022 -czy wszyscy odebrali z nowym prockiem, czy zdarzyło się że ze starym?
Ja z poniedziałku mam przełożony odbiór na czwartek TM3P i ciekawy jestem co będzie.
Po stronie leasingu, nie przeszła płatność, brak od tesli oświadczenia że samochód jest do odbioru w wawie, opiekun leasingu był 2 dni na urlopie i nie było kontaktu tesli z nim.Czy
Czym spowodowane przełożenie - wiesz ? Po stronie Twojej/leasingu jakieś opoznienie czy po stronie tesli jakieś dokumenty itd?
Jak maja takei autko i ogarniesz wszystko w marcu to jest taka szansaCzy jak mam zamówiony samochód z odbiorem na Luty i pojawi się teraz auto dostępne takie samo to mogę zadzwonić i normalnie wydadzą mi go jako tamto zamówione czy nie ma opcji?
Biorę za gotówkę wiec myśle że wszystko byłoby ogarnięte. Lepsze rozwiązanie niż czekać rok. Dzięki bardzo.Jak maja takei autko i ogarniesz wszystko w marcu to jest taka szansa