Podstawowy model 244.990 - kolejna podwyżka

krzyss

Pionier e-mobilności
A to zależy.. m. in. od tego, ile pary pójdzie w gwizdek - czyli ile szumu właściciel będzie robił. Bo w tym konkretnym przypadku chyba lepiej się nie chwalić swoim T-pechem - tak realnie na to patrząc.
BTW: Jest u Tesli coś takiego jak rękojmia..? Bo to byłoby najlepsze rozwiązanie..

Pozdrawiam
Rekojmia i leasing ciezka sprawa :)

JareG

Pionier e-mobilności
Szczęśliwie mam bezproblemową TM3 oraz 50+ klasyka 👍
(y) Ponad 50-letni klasyk.. w przypadku Mercedesa to mógłby być np. c114 280 z AD1970 (czyli rok mojego urodzenia) :love:

Pozdrawiam

JareG

Pionier e-mobilności
Mój jest szczególny bo ma 5biegow w manualu co jest b. rzadką wersją
W takim przypadku niech będzie ten manual :D 🤣(y)

Pozdrawiam

JareG

Pionier e-mobilności
A tak wygląda jedna z najładniejszych c114 jakie widziałem.. a widziałem ich trochę :D
DSC01552.JPG

Pozdrawiam

cooler

Pionier e-mobilności
Statystyki miałem bez żadnej przerwy, trochę później niż inni, ale mam cały czas. Do tego statystyki pokazują u mnie bardzo zbliżone do rzeczywistości wartości - może to jest kwestia ustawień. Fakt pokazuje jakieś durnoty o cenie paliwa ale nie przeszkadza mi to.
Mówię o statystykach które teraz nazywają się podróże, a kiedyś były po prostu cały czas widoczne pod ikoną samochodu w czasie jazdy i nie trzeba się było przebijać przez menu w czasie jazdy aby zobaczyć statystyki aktualnej trasy... Nie mówimy o statystykach ładowania w apce. Swoją drogą od kiedy za pomocą instrukcji z forum zainstalowałem sobie Teslamate, to żadne statystyki z apki nie robią na mnie wrażenia, tam masz naprawdę super dużo informacji. A koszty ładowania są liczone co do grosza :)