SkropMe
Zadomawiam się
Znalazłem ofertę, jakby kogoś interesowało
Nie jest moja ale może ktoś szuka.

Nie jest moja ale może ktoś szuka.
Niezle… zepsuja auto. Czy wtedy dziala jakas rekojmia ?Byłem dzisiaj oglądać jako że stoi w Warszawie, gdzie mieszkam. Bateria od jakiegoś czasu jest na 0%, nie zamierzają ładować. Nie mają wiedzy na temat elektryków, sprzedają "tak jak stoi". Jeżeli ktoś chce auto z prawdopodobnie uszkodzoną baterią, to proszę bardzo
Sprzedawca na moje pytania o ewentualne uszkodzenia baterii i kiedy naładują ją chociaż do 50% odpowiedział, uwaga:
"możemy zadzwonić do firmy leasingowej i zapytać czy możemy naładować, ale nie chcemy niczego popsuć więc nie ruszamy"
Nie ma chyba odpowiedzi na to pytanie… ale 30 dni przy 0% raczej nie przedluzy jej zyciaA jak długo bateria może pozostac w stanie głębokiego rozładowania?
Jasne, ale zakładam że 0% na wyświetlaczu nie równa się zero fizycznie w baterii, wydawało mi się że Tesla ma jakiś dolny bufor?Nie ma chyba odpowiedzi na to pytanie… ale 30 dni przy 0% raczej nie przedluzy jej zycia![]()
No ma, usypia tez glebiej i szybciej. Ale nawet na wyswietlaczu jak masz ponizej 10% wyswietla sie informacja ze poziom moze szybko spadac ponizej w niskich temperaturach. A dlugie pozostawienie baterii w tym stanie moze doprowadzic do jej uszkodzenia. A tego juz nie zalatwisz na gwarancji.Jasne, ale zakładam że 0% na wyświetlaczu nie równa się zero fizycznie w baterii, wydawało mi się że Tesla ma jakiś dolny bufor?